Life

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de astăzi, 5 februarie

05.02.2021 | 16:15
Survivor Romania 2021 Live Video Vezi aici episodul de astazi 5 februarie
ADVERTISEMENT

Survivor România continuă astăzi, 5 februarie 2021, cu noi intrigi și probe prin care concurenii să-și testeze limitele și abilitățile. Astăzi va avea loc primul joc de imunitate din această săptămâmă. 

Jador are parte de noi conflicte, de această dată cu Războinicul Andrei, pe care îl înfruntă într-un mod agresiv. Se va lăsa cu multe tensiuni și replici dure.

ADVERTISEMENT

În primul joc de imunitate al săptămânii, cele două echipe se vor lupta pentru a câștiga proba. Ediția de vineri seara, 5 februarie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro.

Survivor România 2021 Live Video. Vezi aici episodul de astăzi, 5 februarie

În această seară, de la ora 20:00, concurenții de la „Survivor România 2021” au parte de noi provocări. Va avea loc primul joc de imunitate din această săptămână, așa că Faimoșii și Războinicii trebuie să dea tot ce au mai bun, pentru că dorința de a câștiga este mare.

ADVERTISEMENT

Concurenții s-au obișnuit cu condițiile grele din Republica Dominicană, îns stresul, foamea și oboseala și-au pus amprenta asupra fizicului și psihicului lor, așa că nu vor lipsi conflictele nici în această seară, la Kanal D.

„Consider că multe chestii care m-au supărat până acum au fost de la Roxana! Nu poți să fi așa negativă!”, a afirmat Musty despre colega lui din echipa Războinicilor, Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, tânăra i-a răspuns cu replici la fel de acide: „Eu azi am picat oaia neagră. Nu este nimic negativist, doar realist.”

Roxana și Musty, Survivor România 2021
Ceartă între Roxana Ghiță și Musty. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

Jador se ceartă cu Războinicul Andrei

Jador este implicat într-un scandal de proporții cu Războinicul Andrei, cei doi fiind în pragul unei altercații. Di fericire, ceilalți intervin rapid pentru a-i despărți pe cei doi. „Ești nebun la cap?!”, i-a spus Andrei manelistului.

ADVERTISEMENT

Faimoasele Alexandra Stan și Simona Hapciuc au discuții aprinse în ediia din această seară și își aruncă replici dure una alteia: „Alexandra: Ești foarte vulcanică și arunci cu vorbe!/ Simona: Da, normal că sunt vulcanică!/ Alexandra: Cum adică e normal să arunci cu vorbe?!/ Simona: Asta nu a fost o acuză, dar ok, multe lucruri sunt urâte aici…”

Cum vor evolua relațiile dintre concurenți, dar și cine va fi căștigătorul jocului de imunitate, aflați în această seară de la 20:00, numai pe Kanal D și pe kanald.ro. 

ADVERTISEMENT