LIVE Actualizat 27-02-2023
21:33

Survivor România 2023, 27 februarie. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare

Survivor România 2023, 27 februarie. Alina Radi, Alexandra Porkolab, dar și Alexandra Ciombag sunt în pericol să plece acasă. Ele au fost propuse spre eliminare.
27.02.2023 | 23:20
Survivor Romania 2023 27 februarie Cine sunt concurentii nominalizati pentru eliminare
Survivor România 2023, 27 februarie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-02-2023
21:33

A început consiliul de nominalizare la Survivor România

După tensiuni mari în echipa Războinicilor, consiliul de nominalizare de la Survivor România a început. Fiecare concurent a scris numele concurentului care trebuie să plece acasă.

La final, Daniel Pavel a făcut anunțul. ”Primul vot al serii merge Robert. Un nou vot pe care avem scris numele Alina. Două voturi pentru Alina. Patru voturi Alina”, a spus Daniel Pavel.

Tribul Războinicilor a nominalizat-o deci spre eliminare pe Alina Radi. Mai departe, Andreea Moromete și Alin Chirilă au fost nevoiți să își nominalizeze un coleg către eliminare.

”Cred că este evident pe cine voi nominaliza. Mă deranjează foarte tare atitudinea asta, de aia nu o văd Survivor pe Alexandra Ciomag”, a spus Andreea Moromete. 

”Țin să menționez că nu vreau ca această persoană să plece din echipa noastră pentru că aduce puncte. Voi nominaliza pe Alexandra Porkolab”, a adăugat Alin Chirilă. 

 

27-02-2023
21:20

Tensiuni mari între Alin Chirilă și Alexandra Porkolab

Alin Chirilă a vorbit despre tensiunile cu Alexandra Porkolab, iar la rândul ei, Războinica a venit cu acuzații dure la adresa colegului său, amintind de un episod de acum câteva ediții de la Survivor România. 

”A avut un moment în care a vrut să ne taie și să ne arunce în pădure”, a spus Alexandra Porkolab, despre Alin Chirilă.

”Au fost niște glume”, a completat Alin Chirilă.  

”Vrea să îmi facă o reclamă de om rău. M-a dus în pădure la un moment dat și m-a pus să fac strategiile la fetelor, astfel încât să le impun pe cine să aleagă din echipa adversă. Nu am făcut asta și de două săptămâni am analizat lucrurile astea. Mi-am dat seama că vrea să mă pună într-o postură proastă”, a mai adăugat Războinicul. 

Andrei Krișan în schimb nu îl vede un om violent pe Alin Chirilă. De cealaltă parte, Alexandra Porkolab spune că Robert Moscalu a început să plângă la un moment dat. 

”Eu cu Robert ne înțelegem bine”, a complet Alin Chirilă.

 

27-02-2023
20:57

Alin Chirilă și Andreea Moromete au obținut colanele de imunitate

A început lupta pentru colanele de imunitate la Survivor România. Primele au fost fetele din echipa Războinicilor. Lucianna a cedat prima, iar mai apoi a urmat Alina Radi. 

Alexandra Ciomag a cedat și ea, iar colanul de imunitate a fost câștigat de Andreea Moromete. 

Au urmat apoi băieții din echipa Războinicilor în lupta pentru colanul de imunitate. Câștigătorul a fost Alin Chirilă. 

27-02-2023
20:39

Faimoșii au câștigat totemul pentru imunitate

Carmen Grebenișan și Alina Radi au intrat și ele pe traseu din nou la Survivor România. Iată că norocul a fost tot de partea Faimoșilor, care au câștigat cu un scor de 10-6. 

Astfel, echipa Faimoșilor se bucură de totemul de imunitate, dar și de recompensa de la KFC, după un traseu destul de dificil. 

27-02-2023
20:35

9-6 pentru echipa Faimoșilor

Alexandra Ciomag revine pe traseu alături de Ștefania Stănilă. Faimoșii mai primesc un punct, iar cursa devine una decisivă. Scorul este de 9-5 acum.

Alin Chirilă și Mihai Zmărăndescu au intrat iar pe traseu. Războinicii mai obțin un punct, datorită lui Alin Chirilă, iar scorul ajunge la 9-6 pentru echipa Faimoșilor. 

27-02-2023
20:26

8-5 pentru echipa Faimoșilor

Alexandra Porkolab și Crina Abrudan au revenit și ele pe traseu. Norocul le-a surâs din nou Faimoșilor, iar Crina a adus cel de-al doilea punct al său echipei în această seară. Scorul este de 7-5 pentru Faimoși.

Kamara și Andrei Krisan intră din nou pe traseu. Un nou punct pentru echipa Faimoșilor și al doilea pentru Kamara din această seară. Scorul este de 8-5 pentru Faimoși. 

 

27-02-2023
20:18

6-5 pentru echipa Faimoșilor

Următoarele pe traseu în cursa pentru totemul de imunitate au fost Ada și Andreea Moromete. A fost o luptă strânsă, cele două concurente s-au împiedicat una de cealaltă, iar în final următorul punct a mers către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 5-5. 

Ionuț Iftimoaie și Dan Ursa revin pe traseu. Un nou punct merge către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 6-5.

27-02-2023
20:02

5-4 pentru echipa Războinicilor

Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab au urmat pe traseu la Survivor România. De această dată, norocul le-a surâs Războinicilor, care au dus scorul la 4-4. 

Mai departe i-am putut vedea pe traseu pe DOC și pe Robert Moscalu. Un nou punct pentru Războinici. Scorul este de 5-4. 

27-02-2023
19:55

4-3 pentru echipa Faimoșilor

Crina Abrudan și Alina Radi au urmat pe traseu. După o luptă strânsă, următorul punct merge către Faimoși, scorul fiind de 3-3. 

Ionuț Iftimoaie și Andrei Krișan au intrat și ei în cursa pentru totemul pentru imunitate. Faimoșii mai obțin un punct și duc scorul la 4-3 de această dată. 

27-02-2023
19:39

3-2 pentru echipa Războinicilor

Pe traseu au intrat Lucianna și Ștefania Stănilă. Cele două au întâmpinat mari probleme la ultima probă. S-au împins reciproc, iar mai apoi, Ștefania, care a venit și mai târziu la proba finală a adus un alt punct Faimoșilor. Scorul este de 2-2. 

Remus Boroiu și Alin Chirilă au fost următorii. Războinicul s-a mișcat extrem de repede pe traseu și a dus scorul la 3-2 pentru echipa sa. 

27-02-2023
19:31

2-1 pentru echipa Războinicilor

Alexandra Ciomag și Bianca au fost următoarele pe traseu. Următorul punct a mers către echipa Războinicilor, scorul fiind de 1-1. 

Mai departe, pe traseu au intrat Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu. Iată că norocul le-a surâs de această dată tot Războinicilor, care au dus scorul la 2-1. 

27-02-2023
19:14

Începe lupta pentru totemul de imunitate. Faimoșii au luat primul punct

Începe lupta pentru totemul de imunitate la Survivor România 2023. Robert Moscalu l-a ales pe Mihai, Crina a ales-o pe Alina, iar Alexandra Porkolab a ales-o pe Carmen Grebenișan. 

Remus în schimb l-a ales pe Alin Chirilă, iar Andrei Krișan pe Ionuț Iftimoaie. Kamara l-a ales pe Dan Ursa, iar Alexandra Ciomag pe Bianca. Ștefania Stănilă pe de altă parte a ales-o pe Lucianna. 

Primii pe traseu au fost Dan Ursa și Kamara. Primul punct în lupta pentru totemul de imunitate merge către echipa Faimoșilor. 

27-02-2023
19:04

Andreea Moromete și Alin Chirilă au încălcat regulamentul

Daniel Pavel anunță că doi membri din echipa Războinicilor au încălcat regulamentul. Este vorba despre Andreea Moromete și Alin Chirilă, care au fost de negăsit în urmă cu doar câteva ore.

Drept pedeapsă, aceștia vor avea mai puține obiecte la proba de final de pe traseul de astăzi, lucru care va fi destul de complicat. 

”În momentul în care, din orice motiv, voi dispăreți de pe radarul nostru, asta rezultă niște probleme despre siguranța voastră. Consecința este următoare: astăzi, la joc veți juca, însă obiectele de aruncat pentru proba de final vor fi mai puține pentru voi și asta înseamnă ceva”, a spus Daniel Pavel. 

Totodată, prezentatorul Survivor România a mai adăugat că la jocul pentru totemul imunitate, echipa câștigătoare va primii și o recompensă din partea KFC. 

Această veste a stârnit un val de fericire atât în echipa Faimoșilor cât și în echipa Războinicilor. 

27-02-2023
18:49

Alin Chirilă și Andreea Moromete au dispărut

Alin Chirilă și Andreea Moromete au dispărut în junglă, iar Alina Radi și Dan Ursa au început să îi caute pe cei doi, vizibil îngrijorați. Ambii Războinici au plecat să caute crabi, însă nu au revenit după aproape două ore. 

”De obicei nu se întâmplă să dureze o oră două. Deja trecuse prea mult timp de când ei nu mai veneau și ne-am pus cu toții un semn de întrebare”, a spus Alina Radi. 

Dan Ursa în schimb credea că cei doi concurenți s-au rătăcit. ”Au dispărut. (…) Eu sunt îngrijorat”, a spus acesta. 

S-ar părea însă că totul s-a terminat cu bine. Alin Chirilă și Andreea Moromete au ajuns într-o altă zonă a insulei, pentru că nu găseau crabi, iar în final când s-au întors la colegii lor, și-au dat seama cât de multă panică au cauzat. 

”Eu cu Alin am mers după crabi. Problema e că nu se mai găsesc crabii ăștia și am zis să mergem mai în pădure. Când am revenit am văzut că lumea era îngrijorată”, a spus Andreea Moromete. 

27-02-2023
18:39

Alexandra Porkolab, acuzații dure la adresa lui Alin Chirilă

Alexandra Porkolab a avut o serie de replici dure la adresa lui Alin Chirilă. Aceasta simțea nevoia să vorbească despre anumite lucruri, care însă l-au deranjat pe Războinic. 

”Eu am o chestie cu care nu mă simt confortabil. Eu constat că în momentul în care trebuie să facem ceva tu ne arăți ce să facem. Ar fi bine ca lucrurile astea să vină din partea ta într-un mod mai prietenos. 

Sunt niște lucruri care pe mine una m-au șocat și stau să mă întreb cum vor pica toate chestiile astea în fața copilului meu. Să știu că eu, în echipa noastră, avem un om, care cu zâmbetul pe buze spune că îi place să ofere durere”, i-a spus Alexandra Porkolab lui Alin Chirilă. 

”Ăsta sunt eu, așa am venit, așa voi pleca. Nu mă schimb pentru că vrea Alexandra Porkolab. Eu sunt la Survivor aici, nu am venit la altă emisiune la care să mă plâng. Nu mă interesează. Ai niște cornițe dinalea de te lingușești cu fiecare (…).

Să nu mai scoți numele meu din gură, doar la joc. Tu nu ai nicio treabă cu mine, eu nu am nicio treabă cu tine”, a fost replica lui Alin Chirilă, care a mai precizat că în opinia sa, Războinică este falsă.

27-02-2023
18:33

Noi discuții între Kamara și DOC

După scandalul de săptămâna trecută, DOC recunoaște că vrea pace cu Faimosul Kamara. Artistul consideră că tensiunile dintre cei doi trag în jos echipa și nimeni nu își dorește acest lucru. 

”Mi se pare că tragem toată echipa în jos, cel puțin ca atmsfoeră. Suntem papagali rău. Mi se pare că sunt… nu știu, mă simt mic când mă cert așa. E adevărat și nu te mai suport să mă insulți. Vrei să alegi, alege tu, vrei să joci, joacă tu, dar mă lucru că ai”, i-a spus DOC lui Kamara. 

De cealaltă parte, în echipa Războinicilor predomină liniștea, iar Andrei Krișan speră ca echipa sa să nu mai piardă oameni și se descurce pe traseu. 

 

O nouă ediție a show-lui Survivor România începe în această seară, de la ora 20.30, la Pro Tv. Au loc răsturnări de situație, provocări mari, dar și emoții. De asemenea, lupta pentru imunitate se arată a fi una mai complicată decât tot ce am văzut până acum.

Ce se întâmplă în ediția de luni, 27 februarie, de la Survivor România

În ediția de luni, 27 februarie de la Survivor România începe prima luptă pentru imunitate din această săptămână, iar emoțiile ating cote maxime, atât de partea Faimoșilor, cât și de partea Războinicilor. Sunt concurenți care vor acasă, având în vedere dorul care s-a tot adâncit, în timp ce alții nu iau în calcul să părăsească competiție.

ADVERTISEMENT

Dacă săptămâna trecută, Eduard Golescu din echipa Războinicilor a plecat acasă, după foarte puțin timp petrecut în competiție, iată că Alexandra Ciomag este în culmea fericirii și speră din ce în ce mai mult să ajungă în marea finală.

Deși a fost nominalizată din nou spre eliminare, Alexandra Ciomag a beneficiat de susținerea publicului. Războinică speră ca cei de acasă să fie în continuare alături de ea și să o ajută să meargă mai departe. ”A treia oară la nominalizare și publicul încă mă vrea”, dezvăluie aceasta.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Andrei Krișan speră ca Războinicii să treacă cu brio lupta pentru imunitate din ediția de luni, 27 februarie, având în vedere că echipa nu își mai poate permite să piardă pe nimeni, dar fiind faptul că s-a ajuns atât de departe.

Ce se întâmplă cu Alexandra Porkolab și Alin Chirilă la Survivor România

El speră însă că și colegii săi sunt conștienți de acest lucru și vor da tot ceea ce au mai bun pe traseu în doar câteva ore. ”Am face bine să câștigăm următoarea imunitate”, spune Războinicul. De cealaltă parte, Alexandra Porkolab și Alin Chirilă vor purta o discuție interesantă, spre deliciul fanilor.

ADVERTISEMENT

Iar surprizele din ediția de luni, 27 februarie de la Survivor România nu se opresc aici, pentru că cineva va dispărea în junglă în această seară, iar ce se întâmplă mai departe vom vedea de abia în câteva ore, la Pro Tv. ”Trecuse prea mult timp și ne-am pus un semn de întrebare”, va spune una dintre Războinice, vizibil îngrijorată de ce se întâmplă.

Amintim că săptămâna trecută, Războinicii au câștigat jocul pentru recompense și au avut ocazia să asculte mesaje vocale de la cei de acasă. Ulterior un scandal monstru a izbucnit în echipa Faimoșilor, între Kamara și DOC.

ADVERTISEMENT

Dezamăgirea, dar și stresul din cadrul competiției părea că și-a spus cuvântul între cei doi artiști, astfel că cei doi au fost la un pas distanță să se ia la bătaie. DOC a adus în discuție inclusiv numele fiului lui Kamara, lucru care l-a enervat la culme pe Faimos. 

ADVERTISEMENT