Life

Survivor România 2023. Șoc total în echipa Faimoșilor, nominalizare neașteptată pentru eliminare

Survivor România, episodul de marți, 7 martie 2023. Propunere surprinzătoare pentru ieșirea din competiția sportivă. Ce se întâmplă la Faimoși.
07.03.2023 | 16:05
Survivor Romania 2023 Soc total in echipa Faimosilor nominalizare neasteptata pentru eliminare
Survivor România, episodul de marți, 7 martie 2023. Propunere surprinzătoare pentru ieșirea din competiția sportivă. Ce se întâmplă la Faimoși. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Reality show-ul moderat de Daniel Pavel revine pe micile ecrane cu o nouă ediție. Șoc total în echipa Faimoșilor, nominalizare neașteptată pentru eliminare, după al doilea joc de imunitate din această săptămână.

Survivor România, episodul de marți, 7 martie 2023. Propunere surprinzătoare pentru ieșirea din competiția sportivă. Ce se întâmplă la Faimoși

Survivor România 2023 devine o competiție tot mai grea și mai dificilă pentru concurenții care au rămas în joc. Emisiunea din Republica Dominicană îi aduce pe participanți în fața unor noi provocări și probe, dar și la eliminări surpriză.

ADVERTISEMENT

Și de această dată Războinicii demonstrează că sunt mai pregătiți decât echipa adversă și câștigă meciul cu scorul de 7 – 5. Din păcate, Faimoșii sunt nevoiți să facă o nouă nominalizare în Consiliul din această seară.

Până acum Crina Abrudan, Ada Dumitru și DOC sunt candidații care se află pe lista scurtă pentru ieșirea din reality show-ul de la Pro TV. Celor trei participanți cu banderolă roșie li se adaugă în scurt timp Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină strânge 4 voturi din partea colegilor de echipă, în timp ce Kamara se salvează cu 3 voturi. Din păcate, lucrurile nu stau deloc pe roze nici în trib, unde există o stare negativă care nu le aduce nimic bun concurenților de la Survivor România 2023.

„Sunt foarte multe discuții, orgolii”, este descrierea pe care o va face Krișan despre echipa adversă, fiind convins că se anunță o seară foarte bună pentru tribul din care face parte, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan, jignită în emisiunea Survivor România 2023

„Este normal să mă simt jignită. Eu am văzut că toate lumea se ferea de mine și se discuta”, le spune fosta prezentatoare TV, un alt concurent fiind dezamăgit de Ionuț Iftimoaie care trebuie să-și asume votul pe care-l face.

„Le-am cam dat planurile peste cap”, este declarația pe care o face sportivul de la Survivor România 2023 într-un testimonial, lucru evidențiat într-un teaser distribuit pe pagina de Instagram a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan, Ada și DOC, dornici să meargă mai departe

Crina Abrudan, Ada și DOC sunt dornici să meargă mai departe în competiția sportivă din Republica Dominicană. Concurenții din echipa Faimoșilor vor să demonstreze că locul lor este în reality show-ul prezentat de Daniel Pavel.

„E departe cursa de final pentru mine. Sunt aici, încă pregătit să mai demonstrez”, a susținut DOC, în timp ce Ada Dumitru a adăugat: „Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el, cât mai avem”, mai arată sursa citată anterior.

De asemenea, Crina a mărturisit că nu-și dorește ca această experiență să se încheie pentru ea, mai ales că se numără printre persoanele care au intrat târziu în reality show-ul de la Pro TV, care se difuzează începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT