Life

Survivor România 2023, 6 martie. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV

O nouă ediție Survivor România, pe 6 martie 2023. Faimoșii și Războinicii vor disputa primul joc de imunitate al săptămânii.
06.03.2023 | 22:52
Survivor Romania 2023 6 martie Ce se intampla in showul de la Pro TV
Survivor România, ediția din 6 martie 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
06-03-2023
21:15

Cine sunt concurenții nominalizați în urma primului consiliu

Crina Abrudan a fost nominalizarea colectivă a tribului Faimoșilor, din punct de vedere sportiv. Kamara a fost nominalizat de unii dintre colegii săi, printre care și Carmen Grebenișan, însă nu a strâns mai multe voturi decât prezentatoarea de știri sportive. 

Ștefania Stănilă l-a nominalizat pe DOC pentru eliminare, în timp ce propunerea lui Ionuț Iftimoaie a fost Ada Dumitru. 

06-03-2023
20:52

Kamara, pus la zid de colegi în consiliul de nominalizare

Concurenții din echipa Faimoșilor au avut conflicte cu Kamara în cadrul consiliului de nominalizare. Carmen Grebenișan consideră că artistul își expune prea mult părerile, lucru care este prea mult pentru ceilalți coechipieri. 

“Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a spus creatoarea de conținut. Citește aici mai multe detalii despre scandalul din tribul Faimoșilor. 

06-03-2023
20:45

Ce concurenți au obținut colanele de imunitate

Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie au câștigat colanele de imunitate personală, după ce echipa Faimoșilor a pierdut prima imunitate a săptămânii.

Cei doi vor face câte o nominalizare în consiliul din această seară, în afară de nominalizarea făcută de restul echipei. Totodată, Ștefania și Ionuț nu vor putea fi nominalizați pentru eliminare de colegii lor. 

06-03-2023
20:29

Războinicii au câștigat prima imunitate a săptămânii

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici, cu 10 – 9. Alexandra Porkolab și Dan Ursa au reușit să aducă punctul pentru echipa lor, care se va bucura de un consiliu liniștit.

Astfel, Faimoșii vor fi nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare în cadrul consiliului din această seară. De asemenea, cei din echipa roșie se vor lupta și pentru imunitatea personală. 

06-03-2023
20:26

Ștafetă Mixtă la Survivor România, la jocul pentru imunitate

DOC și Dan Ursa au intrat pe traseu, iar acesta din urmă a adus punct pentru echipa sa, scorul fiind acum 9 – 9, ceea ce înseamnă că va avea loc jocul de Ștafetă Mixtă. 

Din echipa Faimoșilor se vor lupta Remus Boroiu și Ada Dumitru, iar Războinicii i-au desemnat pe Dan Ursa și pe Alexandra Porkolab. 

06-03-2023
19:52

Avantaj pentru echipa Faimoșilor

Carmen Grebenișan și Lucianna Vagneti s-au luptat în cadrul primului joc de imunitate al săptămânii. Cea care a adus punctul pentru echipa sa a fost creatoarea de conținut. 

Scorul este acum 8 – 7 pentru Faimoși. Meciul este strâns între cele două triburi, care au fost de mai multe ori la egalitate. 

06-03-2023
19:25

Egalitate între Faimoși și Războinici, la jocul pentru imunitate

Robert Moscalu a adus primul punct pentru echipa Războinicilor, în meciul cu Kamara. Cele două echipe sunt acum la egalitate, scorul fiind de 1 – 1.

Atât Războinicii, cât și Faimoșii dau totul pe traseu pentru a se bucura de un consiliu liniștit, dar și de recompensa ce constă în suc și mâncare. 

06-03-2023
19:06

Ce recompensă va obține echipa câștigătoare

Faimoșii și Războinicii au revenit cu forțe proaspete pe traseu și sunt pregătiți să se lupte în prima imunitate a săptămânii. Prezentatorul emisiunii le-a pregătit o surpriză de proporții. 

Echipa care va câștiga jocul de astăzi se va bucura de imunitate, dar și de o recompensă nesperată. Cei care obțin imunitatea se vor răcori cu o celebră băutură carbogazoasă și vor savura un grătar. 

06-03-2023
18:41

Daniel Pavel, anunț surpriză pentru concurenți, la începutul săptămânii de Survivor

Concurenții au început o nouă săptămână de Survivor România. Daniel Pavel a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe Faimoși și Războinici.

Mai exact, ziua începe cu un joc total inedit, diferit de ce au avut parte cele două triburi până acum. Primul joc este unul în care trebuie să joace doar patru fete și patru băieți.

06-03-2023
18:35

Conflicte în tabăra Faimoșilor. Alin Chirilă de la Războinici, tristețe după jocul de comunicare

În tribul Faimoșilor, concurenții au avut parte de câteva tensiuni. Cei din echipa roșie s-au certat din cauza împărțirii orezului. 

Alin Chirilă este trist după ce, la jocul de comunicare, a primit un mesaj vocal de la fratele său, cu care nu este tocmai în relații bune. Războinicul a vorbit despre niște neînțelegeri mai vechi cu el, iar acum și-ar dori să repare lucrurile. 

De asemenea, concurentul a vorbit și despre problemele de sănătate ale fiului său, care a avut peritonită și a ajuns în stare gravă la spital. Cu ochii în lacrimi, Alin Chirilă și-a amintit de momentul în care băiețelul său a fost operat, iar intervenția a fost foarte dificilă. Din fericire, micuțul este acum sănătos. 

Survivor România revine cu o nouă ediție luni, 6 martie 2023. Faimoșii și Războinicii se vor lupta în primul joc de imunitate al săptămânii. Echipa care pierde va face nominalizări pentru eliminare.

Survivor România, ediția din 6 martie 2023. Un nou joc pentru imunitate

În ediția de luni seară a reality show-ului de la Pro TV, Faimoșii și Războinicii vor disputa un nou joc de imunitate. Săptămâna trecută, aceștia din urmă au pierdut ambele imunități, astfel că au rămas fără un membru al echipei.

ADVERTISEMENT

Concurentele nominalizare au fost Alexandra Porkolab, Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag și Alina Radi. Aceasta din urmă este cea pentru care aventura Survivor s-a terminat, iar celelalte concurente s-au bucurat să meargă mai departe.

După două luni petrecute în Republica Dominicană, concurenții rămași în competiție se vor duela din nou pe traseu. Cei din tribul Războinicilor vor da totul pe traseu pentru a nu mai pierde alți concurenți. Pe de altă parte, și Faimoșii sunt hotărâți să facă orice pentru a rămâne cât mai mult timp la Survivor.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel va anunța un joc surprinzător în această seară. Prezentatorul a ținut să le transmită câteva vorbe bune concurenților pentru cele opt săptămâni petrecute în competiție. “Ați demonstrat că se poate face față acestui Survivor cu zâmbetul pe buze”, spune acesta.

În afară de lupta pentru prima imunitate, cele două triburi se vor duela pentru recompensă, care va fi anunțată de Daniel Pavel. Rămâne de văzut în ce va consta această recompensă și care va fi echipa câștigătoare a primului joc al săptămânii.

ADVERTISEMENT

Emoții mari pentru unul dintre concurenți, în noua ediție Survivor România

Discuțiile dintre concurenți sunt tot mai sincere în fiecare trib. Alin Chirilă vorbește despre certurile cu fratele său, ca urmare a mesajului vocal pe care l-a primit la jocul de Comunicare, miercurea trecută.

De asemenea, Războinicul va vorbi și despre emoțiile prin care a trecut atunci când unul dintre copiii lui a avut probleme de sănătate. “Cel mai mare impas din viața noastră”, va spune concurentul, care va dezvălui mai multe detalii în ediția de diseară, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Noua ediție Survivor România poate fi urmărită de la 20:30, la Pro TV, sau live pe VOYO. Află cine va câștiga jocul pentru imunitate și ce concurenți vor fi nominalizați pentru eliminare.

ADVERTISEMENT