Life

Survivor România Live Video, ediția din 23 mai. A treia înfrângere consecutivă pentru Faimoși

FANATIK vă prezintă Survivor România Live Video, ediția din 23 mai. În această seară, un nou concurent va părăsi competiția și poate fi vorba chiar de Culiță Sterp.
23.05.2021 | 22:05
Survivor Romania Live Video editia din 23 mai A treia infrangere consecutiva pentru Faimosi
Survivor România Live Video, ediția din 23 mai. Va părăsi Culiță Sterp competiția? Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
23-05-2021
19:05

Faimoșii au ajuns la a treia înfrângere consecutivă

Războinicii au câștigat jocul de comunicare din această seară. Diferența a fost una majoră, 10 la 4. Miza a fost și ea una importantă.

Membrii echipei albastre vor avea posibilitatea să vorbească cu cei dragi. Daniel Pavel a anunțat că aceșția vor putea comunica cu oamenii apropiați prin mesaje. Dacă ar fi câștigat, Faimoșii ar fi putut să-și sune apropiații, fiind cu un nivel mai sus. 

Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate ale săptămânii. Astfel, echipa roșie a fost cea care a făcut ambele nominalizări.

Fetele nu au putut fi nominalizate în ediția din 22 mai a Survivor România 2021. Doi băieți sunt cei propuși pentru a părăsi competiția, Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 23 mai. Va părăsi Culiță Sterp competiția?

Sunt mari șanse ca cel care va pleca de la Survivor să fie câtărețul de muzică de petrecere. În ediția din 22 mai, Culiță a explicat că își dorește acest lucru.

„Da, domnul Dan! Mă așteptam (n.r.: să fiu nominalizat) și mă bucur, pentru că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine,” a declarat manelistul.

ADVERTISEMENT

„Eu știu că sunt susținut de oameii de acasă, le simt susținerea de fiecare dată când scot o melodie nouă, de fiecare dată când merg la concerte să le cânt, le-am simțit susținerea de-a lungul anilor,” a spus acesta.

„Nu mai trebuie să spun, știe toată lumea situația mea. Îmi este foarte, foarte greu. Mai am câteva săptămâni și o să devin tată și eu încă sunt aici. Sper să empatizeze toată lumea cu mine,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Dumincă seara este ziua decisivă. Vom afla cine va pleca acasă. Totodată, concurenții vor fi nevoiți să treacă printr-o altă serie de probe dificile. Jocul pentru comunicare îi va pune pe aceștia în fața unor obstacole greu de trecut, iar lupta dintre cele două echipe va fi una crâncenă.

Albert, acuzat că a pupat-o pe Maria, fără ca acesta din urmă să fie de acord. Reacția Războinicului

Nici în tabăra echipei albastre lucrurile nu sunt tocmai calme. O scenă surprinzătoare a avut loc între Albert și Maria.

ADVERTISEMENT

Tânărul a pupat-o pe coechipiera sa, fără ca aceasta să fie de acord. El nu a negat acuzațiile.

„Eu eram acolo și dormeam și tu m-ai luat de față și m-ai pupat”, i-a spus Maria. Ulterior, acesta l-a întrebat dacă o place.

„Și ce era să fac, dacă așa mi-a venit?” este replica uluitoare a lui Albert. Rămâne de văzut cum se va încheia incidentul dintre cei doi

ADVERTISEMENT