Life

Survivor România naște pasiuni ascunse. Jador: „Am văzut o fată la Războinici”

07.01.2021 | 12:07
Survivor Romania naste pasiuni ascunse Jador Am vazut o fata la Razboinici
ADVERTISEMENT

Survivor România sezonul 2 ar putea fi pentru Jador nu doar un show în care trebuie să demonstreze abilitățile sale în a rezista condițiilor vitrege, ci și o agenție de matrimoniale!

Manelistul pare dispus să își deschidă inima în competiția de la Kanal D și a pus deja ochii pe una dintre războinice.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea dragostei speră să își găsească aleasa inimii în Republica Dominicană și nu ar spune nu unei relații cu o localnică, mai ales că a povestit în diferite interviuri că este atras de mulatre.

Survivor România îl împlini pe Jador din punct de vedere sentimental?

Cântărețul din Bacău a făcut câteva declarații despre cum crede că va fi pentru el experiența de la Survivor pe aeroport, înainte să decoleze din România.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a spus reporterilor de la Wowbiz că nu exclude să se certe cu lumea în cadrul reality-show-ului, dar că nu va purta ură nimănui, pentru că el este pacifist de fel. Mai degrabă va căuta să se înțeleagă cu toți decât să își facă dușmani.

„Nu o să mă cert niciodată cu nimeni sau, ba da, o să mă cert, dar nu o să port dușmănie, ură, cu nimeni”, a spus Jador.

ADVERTISEMENT

Revenind la pasiunea pentru femei a cântărețului, zilele trecute, vloggerițele Reea și Tina au dezvăluit că manelistul ar fi fost îndrăgostit de Alexandra Stan, însă despre ea Jador nu a scos niciun cuvânt.

A pus ochii pe o fată de la Războinici

Ba mai mult, se pare că i-a atras atenția una din concurentele echipei Războinicilor: „Am văzut o fată la Războinici. Simt că mă înțeleg foarte bine cu ea, pentru că are un trup mare, aici sus, iar în talie este așa, mititel, fix cum îmi place mie. Poate îmi găsesc o portoricană de-acolo și mă combin cu ea, că și așa mă confundă că sunt negru de-al ei”.

ADVERTISEMENT

Jador a mai spus că, dincolo de dorința de a-și găsi pe cineva în emisiune, va da tot ce are mai bun din el, chiar dacă nu îl ajută corpul. Cântărețul a spus că nu se consideră cel mai pregătit fizic, mai ales că de Sărbători a făcut puțină burtă înfruptându-se din toate bucatele, dar cu ajutorul lui Dumnezeu crede că va demonstra că nu va fi slab pe trasee și va fi o surpriză pentru toată lumea mai ales la probele de rezistență.

 

ADVERTISEMENT