Life

Survivor România se apropie de final! Cum arată trofeul pe care câștigătorul și-l va pune în vitrină

15.05.2020 | 14:49
Survivor Romania se apropie de final Cum arata trofeul pe care castigatorul sil va pune in vitrina
ADVERTISEMENT

Weekend-ul acesta, cei șase concurenți rămași în Republica Dominicană se vor duela pentru locurile care asigură participarea directă în finala competiției Survivor România, așa că trebuie să ne așteptăm la o luptă pe viață și pe moarte. Nu de alta, dar miza este uriașă și nimeni nu are de gând să se dea bătut tocmai acum, când se află atât de aproape de a cuceri marele premiu, în valoare de 250.000 de lei, adică undeva în jurul a 50.000 de euro.

Cum arată trofeul pe care câștigătorul Survivor România și-l va pune în vitrină

Dincolo de acești bani, fericitul câștigător ce va fi ales din trei foști Faimoși (Elena, Cezar, Emy) și trei foști Războinici (Iancu, Lola și Emanuel) va pleca acasă cu un superb trofeu în formă circulară, fixat pe suport metalic și pe care stă scris cu litere din aur titlul emisiunii: ”Survivor”. Bineînțeles, un astfel de obiect unicat cântărește destul de mult, putând fi păstrat, eventual, într-o vitrină de sticlă.

ADVERTISEMENT
Așa arată trofeul pe care câștigătorul Survivor România și-l va pune în vitrină. Sursa foto: Captură TV
Așa arată trofeul pe care câștigătorul Survivor România și-l va pune în vitrină. Sursa foto: Captură TV

La capătul celui mai recent consiliu de eliminare, concurenții și-au luat rămas bun de la Ghiță Balmuș, eliminarea sa fiind rodul unei strategii puse la cale de cei din tabăra albastră, cu complicitatea lui Emy Alupei, care și-a trădat fostul coechipier în detrimentul lui Iancu.

Vocal, carismatic pentru unii sau antipatic pentru alții, un lucru e cert: baschetbalistul a adus nenumărate puncte pe traseu, fie că a fost vorba despre echipă sau despre probele individuale și a meritat cu prisosință un loc în primii șapte supraviețuitori ai acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Ghiță Balmuș după eliminare și de ce a poreclit-o „Răposata” pe Grațiela Duban

Dezamăgire cu siguranță nu este, că am dat tot ce am putut, absolut tot ce am putut pe traseu, de multe ori cu dureri, înfometat, trist, abătut. Am avut foarte multe sentimente în această competiție, am dat totul. Tot ce am putut să ofer am oferit.

Am văzut strategiile dinainte și am avut sentimentul că aceste strategii nu se pot juca până la capăt. Și am plecat din competiție cu ideea că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

ADVERTISEMENT

Ăsta este jocul. Voi rămâne un Faimos și tot ce pot să zic este că ies cu zâmbetul sus și privirea înainte”, a spus Ghiță în momentul în care a aflat verdictul publicului.

Cât despre „Răposata”, porecla inedită pe care baschetbalistul i-a găsit-o Grațielei Duban, aceasta „a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală.

ADVERTISEMENT

Foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat,  ne-am povestit lucruri de acasă.

Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat. Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis „Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”, a explicat fostul Faimos.

ADVERTISEMENT