Life

Survivor România sezonul 2 începe mai repede decât se credea! Kanal D a anunțat data premierei

06.01.2021 | 14:49
Survivor Romania sezonul 2 incepe mai repede decat se credea Kanal D a anuntat data premierei
ADVERTISEMENT

Survivor România sezonul 2 începe mult mai repede decât se așteptau fanii emisiunii. După cum se știe deja, concurenții au ajuns în Republica Dominicană, iar zilele acestea vor filma primele episoade ale reality-show-ului turcilor.

Competiția a început în forță, iar concurenții au fost filmați încă de la plecarea din țară, de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală. În primul episod, telespectatorii vor vedea cum și-au luat rămas bun de la cei dragi, dar și câteva imagini spectaculoase de pe drumul lor spre Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Kanal D nu a mai avut răbdare și a vrut să umple spațiul gol lăsat de Bravo, ai stil Celebrities sâmbătă seara, așa că marea premieră va fi mai repede decât se știa.

Survivor România începe pe 9 ianuarie de la ora 20:00

Inițial, se credea că producătorii vor filma cel puțin două săptămâni de emisiune pentru a avea material de rezervă, astfel că show-ul ar fi putut începe undeva după a doua jumătate a lunii, însă acesta va debuta sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Competiția prezentată de Dan Pavel se anunță una de-a dreptul explozivă dacă e să ne uităm la castingul din acest an. Culiță Sterp, Costi Ioniță, Majda Aboulumosha, Cătălin Moroșanu, Jador, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Zanni și Elena Marin sunt printre cele mai cunoscute nume din acest an.

Ana Porgras, în afara jocului înainte să înceapă jocul

Competiția a început cu o schimbare pe ultima sută de metri, astfel că spotriva Ana Porgras a fost scoasă din ecuație înainte să plece în Dominicană, din cauza unor probleme medicale. Gimnasta a fost înlocuită cu Elena Marin, fostă asistentă de televiziune, colegă de platou cu Mihai Morar de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Concurenții, împărțiți în două echipe, Războinici versus Faimoși, vor trece prin probe de foc pentru a-și câștiga pâinea, dar și pentru a avea un acoperiș deasupra capului, căci condițiile de supraviețuire în jungla dominicană sunt destul de vitrege.

Sezonul trecut al emisiunii Survivor România a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu, fostă solistă a trupei Mandinga și reprezentantă a României la Eurovision în anul 2012.

ADVERTISEMENT