News

Presupusul criminal în cazul morții Emi Pian, liderul Clanului Duduieni, audiat la Poliția Capitalei

07.08.2020 | 11:20
Presupusul criminal in cazul mortii Emi Pian liderul Clanului Duduieni audiat la Politia Capitalei
Cine l-a executat în stil mafiot pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit în urma uni bătăi în stradă care s-a soldat cu moartea interlopului. Liderul Clanului Duduianu a fost înjunghiat de către Richard Gheorghe Emanuel, nepotul lui Ciprian Napi, care l-a executat în stil mafiot.

Principalul suspect în cazul morții interlopului se află la Poliția Capitalei pentru declarații despre crima odioasă care s-a petrecut într-o casă din Giulești, unde mai mulți membri ai clanurilor interlope se strânseseră pentru un joc de barbut.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a ajuns la spital cu plăgi prin înjunghiere în zona plămânilor, în gât și în zona piciorului, unde i-a fost tăiată artera femurală.

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, audiat de poliție

Richard Gheorghe Emmanuel a fost internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, unde a fost supravegheat de autorități încă din noaptea crimei. El a fost adus la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, unde a dat declarații despre noaptea în care Emi Pian a murit.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, în vărstă de 39 de ani, era capul Clanului Duduieni și un interlop periculos de care se temea multă lume. Împreună cu alte clanuri din România, Florin Mototolea pusese stăpânire pe multe zone din București, în special zona de Nord și Giulești, unde oamenilor le era frică să iasă pe străzi.

Filmul moții lui Emi Pian

Pe 4 august, în noaptea de luni spre marți, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă.

ADVERTISEMENT

Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, s-a certat cu Emi Pian, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Vizibil rănit și cu sângele curgându-i șiroaie, liderul Duduienilor i-a spus fratelui său Grațian să-l omoare pe Richard Gheorghe Emanuel. Acesta a luat un topor și l-a lovit pe bărbat, însă nu atât de tare încât să-i cauzeze moartea.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a fost dus la Spitalul Universitar, unde a intrat în stop cardio respirator și a murit. Richard Emanuel Gheorghe, un fost boxer de 26 de ani, care este nepotul lui Ciprian Napi, este atacatorul lui Emi Pian, din Clanul Duduienilor.

Ce a provocat cu adevărat moartea lui Emi Pian

Asasinarea lui Emi Pian într-un stil mafiot a împărțit clanurile interlope în două și se anunță război pe străzile din Capitală pentru ca liderul Clanului Duduienilor să fie răzbunat. Primele dezlănțuiri au avut loc chiar în ziua morții lui, după ce două vile din zona de Nord a Capitalei au luat foc, iar casele se presupun a fi ale Clanului Napi.

Cu toate că responsabil pentru moartea lui  Emi Pian este interlopul Richard Gheorghe Emanuel, nepotul lui Ciprian Napi, medicii legiști demontează această teorie și este foarte posibil să schimbe încadrarea penală a criminalului după rezultatele autopsiei, în 2-3 săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: