Life

Sylvester Stallone s-a despărțit de Jennifer Flavin pentru a fi cu amanta lui. Detaliile neștiute din relația celor doi

Sylvester Stallone s-a despărțit de Jennifer Flavin pentru a fi alături de femeia cu care a înșelat-o. Aceasta a rămas și gravidă la un moment dat. Iată care este secretul din spatele relației celor doi!
24.08.2022 | 23:47
Sylvester Stallone sa despartit de Jennifer Flavin pentru a fi cu amanta lui Detaliile nestiute din relatia celor doi
Adevărul neștiut despre relația lui Sylvester Stallone cu Jennifer Flavin. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Care este adevărul din spatele relației lui Sylvester Stallone cu Jennifer Flavin. Acesta s-a despărțit de ea pentru a fi cu amanta sa!

Adevărul neștiut despre relația lui Sylvester Stallone cu Jennifer Flavin

Anunțul că Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere. Aceștia erau împreună din anul 1997, de când s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Au împreună trei copii, dar au decis să își spună adio la vârstele de 54 și 76 de ani, după ce au petrecut un sfert de secol unul alături de celălalt.

Ceea ce s-a uitat poate cu trecerea timpului, având în vedere că sunt căsătoriți de 25 de ani, este că Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au mai fost împreună în tinerețe, dar apoi s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Separarea de atunci dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin a fost una extrem de grea pentru model, mai ales din cauza motivelor pentru care actorul din filmul Rocky a vrut să îi spună adio.

Sylvester Stallone s-a despărțit de Jennifer Flavin printr-o scrisoare, pentru a fi cu amanta

Astfel, Sylvester Stallone a ales să se despartă de Jennifer Flavin, cu care avusese o relație de șase ani, printr-o scrisoare!

ADVERTISEMENT

Actrița a rămas fără cuvinte când a văzut că bărbatul alături de care voia să își clădească un viitor a putut să se despartă de ea într-un mod așa brutal. Dar aceasta nici nu este partea cea mai rea.

“Am plâns foarte mult… Nu poți să te desparți de cineva într-o scrisoare după șase ani. Nu e ca și cum aș fi încercat să-l implor să se întoarcă la mine sau ceva de genul ăsta.

ADVERTISEMENT

Am vrut doar să vorbesc. Mi-a trimis o scrisoare de șase pagini scrisă de mână, cu pixul”, a povestit modelul într-un interviu din 1994 pentru revista People.

Abia peste câteva zile de la momentul în care a primit scrisoarea a aflat fosta soție de acum a lui Sylvester Stallone care a fost adevăratul motiv pentru care a fost părăsită, atunci când a mers la muncă.

Jennifer Flavin a aflat că era înșelată cu un alt model, pe nume Janice Dickinson, pentru care actorul Sylvester Stallone a decis să îi spună adio.

Mai mult, la scurt timp, supermodelul Janice Dickinson a dat naștere unei fetițe, despre care s-ar fi crezut că era a lui Sylvester Stallone.

Acel moment a fost unul cu adevărat crunt pentru fosta lui iubită de la acea vreme, Jennifer Flavin.

Jennifer Flavin povestea că vestea că Sylvester Stallone ar fi devenit tată pentru prima dată a rupt-o în bucăți, mai ales pentru că ea și actorul vorbeau des despre a-și întemeia o familie.

“M-a lovit (n. r vestea că ar fi devenit tată) ca o tonă de cărămizi. Nu aveam nicio idee că se va întâmpla asta. Vorbeam despre faptul că vom avea copii, despre când voi rămâne însărcinată.

Deja alegeam nume, marcam nume care îi plăceau lui și care îmi plăceau mie”, a mai spus Jennifer Flavin tot pentru People.

Ce a arătat testul de paternitate făcut de Sylvester Stallone

Dar iată că lucrurile nu stăteau chiar așa, iar Jennifer Flavin, la fel ca întreaga lume, a aflat că Sylvester Stallone nu era tatăl copilului.

După ce a făcut un test de paternitate, Sylvester Stallone a realizat că nu are nicio legătură cu bebelușul respectiv. Astfel, el s-a întors la fosta lui iubită, la Jennifer Flavin, care i-a mai acordat o șansă pentru a fi împreună.

S-au împăcat în 1995, în 1996 au devenit părinți și s-au căsătorit în anul 1997, și, după o căsnicie de 25 de ani, s-a aflat că divorțează.

ADVERTISEMENT
Tags: