Life

Sylvia Sîrbu, luni dificile din cauza problemelor de sănătate. Artista a dezvăluit motivul pentru care a pus muzica pe locul doi

Sylvia Sîrbu s-a preocupat pentru starea ei de sănătate în ultimele luni, însă și-a revenit și s-a reapucat de muncă. De ce a pus muzica pe locul doi?
07.10.2022 | 13:47
Sylvia Sirbu luni dificile din cauza problemelor de sanatate Artista a dezvaluit motivul pentru care a pus muzica pe locul doi
Sylvia Sîrbu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sylvia Sîrbu i-a îngrijorat zilele trecute pe fanii ei, după ce a spus într-un Instastory că a avut cele mai grele luni din viața ei.

Sylvia Sîrbu a avut câteva probleme de sănătate în ultimele luni

Artista cunoscută pentru melodiile lansate de-a lungul anilor cu DJ Rynno s-a temut pentru sănătatea ei, însă totul s-a rezolvat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost contactată de FANATIK pentru a vorbi despre necazurile care au frământat-o, dar și care sunt cele mai mari bucurii ale vieții sale și, evident, ce se mai întâmplă cu cariera ei muzicală.

Legat de postarea pe care a făcut-o în mediul online, Sylvia ne-a spus că acum este foarte bine. Și-a refăcut forțele pentru a se ocupa de proiectul ei de suflet după ce a avut niște luni pline de gânduri din cauza unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

În urma analizelor amănunțite, vedeta a constatat că a fost mai mare sperietura. „Am avut niște chestii legate de sănătate. Din fericire, nu a fost nimic grav, în cele din urmă”, a declarat Sylvia pentru FANATIK fără să spună numele diagnosticului care i-a dat bătăi de cap.

Vedeta ne-a zis că un rol important în recuperarea ei, dincolo de sfaturile pe care le-a primit de la medic, l-au avut și meditațiile de care se ocupă de an buni.

ADVERTISEMENT

În urma problemelor medicale pe care le-a avut, Sylvia a continuat să se apuce de noua ei ocupație. Vedeta a pus muzica în plan secund de ceva vreme. Acum oferă meditație ghidată prin intermediul propriei sale aplicații.

Cântăreața a dat-o pe spiritualitate de ceva ani

Cântăreața a zis că este extrem de fericită cu acest proiect zen pe care, deși nu l-a promovat intens, se bucură de destui clienți.

ADVERTISEMENT

„De mai mult timp cochetez cu spiritualitatea, cu psihologia. Am filmat și două clase de yoga pentru aplicația mea. Am muncit foarte mult la aplicație, vreo doi ani. Credeam că e ceva ușor de făcut, dar nu. M-am ocupat de fiecare detaliu, de muzica pentru meditații, de grafică, de tot”, ne-a povestit Sylvia entuziasmată despre proiectul ei.

Cât despre muzică, vedeta a mărturisit că nu a fost niciodată scopul ei în viață. Deși a avut și are în continuare spectacole, pentru ea muzica e doar un hobby, „un job part-time”.

„În muzică am ajuns dintr-o pură întâmplare”

Sylvia a zis că a pus muzica pe plan secund nu doar pentru că s-a reorientat spre spiritualitate, ci și pentru că nu a fost visul vieții ei să cânte. A recunoscut că a ajuns celebră în industria muzicală dintr-un noroc pur.

„Am avut și concerte, dar pe timpul pandemiei nu prea… Jobul cu muzica e ceva part-time. Concertele pe scenă, în aer liber, sunt mai mult din primăvară până toamna, oricum. Eu mă mai duc la concerte, că îmi place să fiu pe scenă, însă nu pot să zic că muzica a fost visul vieții mele. Nu mă văd cântând până la 50 de ani. E timpul să mă ocup și de alte lucruri.

Eu în muzică am ajuns dintr-o pură întâmplare. Le sunt recunoscătoare tuturor. Îi sunt recunoscătoare lui DJ Rynno… Am prins niște perioade super-frumoase, dar acum totul e diferit”, ne-a mai declarat Sylvia Sîrbu.

Sylvia a fost în centrul atenției nu doar datorită melodiile sale cu Rynno, ci și pentru relația pe care a avut-o cu solistul Andrei Ștefănescu, pe atunci membru în trupa Alb-Negru.

 

ADVERTISEMENT