Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Tactica lui Emeric Ienei dezvăluită după ani de zile. Marcel Răducanu: „Nea Imi, pot să bat și eu un aut?”

Mihai Stoichiță a dezvăluit tactica lui Emeric Ienei după ani ani de zile. Oficialul FRF a dezvăluit un episod savuros cu Marcel Răducanu în prim-plan.
14.02.2024 | 15:03
Tactica lui Emeric Ienei dezvaluita dupa ani de zile Marcel Raducanu Nea Imi pot sa bat si eu un aut
Tactica lui Emeric Ienei dezvăluită după ani de zile. Marcel Răducanu: „Nea Imi, pot să bat și eu un aut?”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Tactica lui Emeric Ienei a fost dezvăluită după ani buni de către Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA. Clipa savuroasă povestită de oficialului FRF i-a amintit și lui Adrian Ilie de un moment memorabil cu antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

Tactica lui Emeric Ienei dezvăluită după ani de zile. Marcel Răducanu: „Nea Imi, pot să bat și eu un aut?”

Mihai Stoichiță a rememorat un moment savuros din vestiarul Stelei cu Emeric Ienei, Liță Dumitru, Anghel Iordănescu și Marcel Răducanu. Acesta a povestit care era tactica legendarului antrenor român la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Nu știi cu nea Imi și Marcel Răducanu? Era Puiu Iordănescu, Liță Dumitru, Marcel și nea Emi la ședință prin anii ′70: «Puiu tu bați din dreapta interior cu stângu, Liță din stânga cu interior cu dreptu». La care Marcel era cuminte în vestiar: «Nea Emi pot să întreb și eu ceva/ Ia zi Marcele/ Pot să bat și eu un aut?», a spus oficial FRF.

Și Adrian Ilie are o amintiri amuzantă cu Emeric Ienei din perioadă în care îmbrăca tricoul Stelei București. Acesta a întârzita la un antrenament al „roș-albaștrilor”, însă antrenorul nu a băgat de seamă absența „Cobrei”.

ADVERTISEMENT

„Mă duc la Craiova, plec dimineața la 7 și la 10 aveam antrenament în București. Întârzii și ajung la 10 jumătate, m-am schimbat rapid, intru direct în antrenament. Au am vrut să îmi cer scuze că am întârziat, se uită nea Imi la mine și zice: «Ce te uiți la mine, ți-am zis să te duci la margine să bați lovituri libere»”, a declarat Adrian Ilie.

Emeric Ienei a văzut la treabă FCSB în Cupa României Betano! Cum s-a simțit legendarul antrenor

Emeric Ienei a acceptat invitația celor de la FC Bihor și a venit să susțină FCSB în grupele din Cupa României Betano. Președintele formației din Liga 3 a dezvăluit cum s-a simțit acesta pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Stadionul are o tribună dezafectată, unde nu se poate sta. (n.r. Emeric Ienei) Nu putea să stea la tribuna oficială pentru că e sus. Nu putea să urce scările. Am vorbit cu observatorul, iar domnul Ienei a stat la meci între băncile de rezervă.

A intrat pe stadion, având problemele de sănătate pe care le are. A venit împreună cu nora și nepoata lui. A stat puțin jos ca să nu-l plimbăm foarte mult. Am mers să discutăm cu observatorul să ne asigurăm că domnul Ienei poate să stea acolo.

ADVERTISEMENT

(n.r. Iosif Vigu) A venit și el de la Satu Mare. Pe tot parcursul meciului am fost alături de el (n.r. Emeric Ienei). Când cei de la Steaua (n.r. FCSB) au mers acolo, Meme Stoica, eram și eu acolo, eram reprezentantul clubului, eram lângă el. 

S-a bucurat că a fost atâta lume. Dânsul are probleme de sănătate destul de mari. Ne-am bucurat foarte mult că a putut să vină”, a declarat George Tătar, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT