Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan, criticat după ce s-a împrumutat să dea în judecată FCSB: “De ce nu se bate pentru a găsi forma legală de promovare?”

Florin Talpan a fost criticat vehement după ce s-a împrumutat de bani să dea în judecată FCSB. Ce i se reproșează juristului CSA Steaua.
20.10.2023 | 20:58
Talpan criticat dupa ce sa imprumutat sa dea in judecata FCSB De ce nu se bate pentru a gasi forma legala de promovare
Florin Talpan a fost criticat pentru că s-a împrumutat să dea în judecată FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a fost extrem de criticat la FANATIK SUPERLIGA, după ce juristul CSA Steaua s-a împrumutat de bani pentru a da în judecată FCSB la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Talpan, criticat după ce s-a împrumutat să dea în judecată FCSB: “De ce nu se bate pentru a găsi forma legală de promovare?”

Florin Talpan a plătit nu mai puțin de 14.000 de lei pentru a trimite la timp dosarul CSA Steaua la EUIPO, unde a dat-o în judecată pe FCSB care a încercat să înregistreze marca „FCSB Steaua”. Florin Talpan a scos din buzunar suma de aproximativ 3.000 de euro, după ce „militarii” au achitat doar o taxă în valoare de 320 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Talpan s-a împrumutat la un angajat al CSA Steaua București pentru a împrumuta suma de 3.000 de lei, necesară legalizării traducerii documentelor. Vivi Răchită l-a taxat pe Florin Talpan. Specialistul FANATIK SUPERLIGA susține că juristul CSA Steaua ar trebui să-și concentreze resursele asupra găsirii unei soluții pentru ca echipa pregătită de Daniel Oprița să poată promova în SuperLiga.

„De ce nu se bate domnul Talpan de unul singur să găsească o formă ca CSA Steaua să promoveze? De doi ani de zile, Oprița își face treaba din punct de vedere sportiv.

ADVERTISEMENT

Termină pe loc de promovare și nu are drept din cauza faptului că se încearcă de 4, 5, 6 ani să găsească o formă de asociere sau o formă structurală a clubului care să-i permită să joace în SuperLiga. Asta îi reproșez domnului Talpan. Dacă ești jurist, găsește forma legală ca acest club să promoveze”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin, acid la adresa CSA Steaua: „Echipa asta a fost creată în ciuda lui Gigi Becali”

Alin Buzărin suspectează că Ministerul Apărării nu dorește ca CSA Steaua să capete drept de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc. Specialistul FANATIK SUPERLIGA i-a atacat dur pe „militari”.

ADVERTISEMENT

„Găsește forma și vezi ca ministerul să și vrea chestia asta că forme sunt. Înțeleg că această echipă de fotbal, CSA, a fost creată în ciuda lui Gigi Becali.

Dacă există un om pe care l-am criticat, Gigi Becali e lider. Dacă eu spun că asta a fost o echipă creată în ciuda lui Gigi Becali, probabil că-mi dă Gigi brânză, dar eu așa văd”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, verdict în cazul dreptului de promovare al CSA Steaua: „Nu vor!”

CSA Steaua a reușit să se califice în play-off-ul ligii secunde în ultimele două sezoane. Mai mult decât atât, „militarii” s-au clasat pe loc direct promovabil în sezonul trecut, însă nu au putut beneficia de acest statut din cauza formei de organizare.

„Forma e clară. Ei nu vor. Forma e clară: asocierea cu un privat. Ei ajung în situația în care au fost. Vine privatul și o să bage bani. Eu cred că nu vor pentru că de 2, 3 ani se chinuie”, a încheiat discuția Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Talpan, criticat după ce s-a împrumutat de bani să dea în judecată FCSB

ADVERTISEMENT