Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan și-a dezvăluit în direct salariul de la CSA Steaua. „Boștină are 4.500 de euro! E normal?”

Florin Talpan și-a dezvăluit salariul de la CSA Steaua în direct la FANATIK SUPERLIGA. Gabriel Boștină, secundul lui Oprița, câștigă 4.500 de euro lunar.
02.11.2023 | 19:28
Talpan sia dezvaluit in direct salariul de la CSA Steaua Bostina are 4500 de euro E normal
Florin Talpan și-a dezvăluit salariul de la CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan continuă să susțină CSA Steaua în disputa pentru identitate și palmares cu FCSB, însă juristul nu are sprijin din partea șefilor din cadrul clubului „militarilor”. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Talpan și-a dezvăluit salariul de la CSA Steaua.

Talpan și-a dezvăluit în direct salariul de la CSA Steaua. „Boștină are 4.500 de euro! E normal?”

Florin Talpan a dezvăluit în direct că are un salariu de puțin peste 6.000 de lei lunar la CSA Steaua. În schimb, juristul „militarilor” a dezvăluit că Gabriel Boștină, secundul lui Daniel Oprița la echipa de fotbal a CSA Steaua, câștigă 4.500 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Este exact suma pe care Horia Ivanovici a dezvăluit-o în discursul furibund la adresa clubului deținut de Ministerul Apărării. „Salariul meu este foarte mic. Nu vreau să spun că iarăși râd suporterii de mine. (n.r. 6.000 de lei?) Un pic mai mult, dar nu foarte mult. 

(n.r. Boștină) Știu din unele surse că ar avea 4.500 de euro. Vedeți domnule Răchită de ce Talpan nu este motivat. Talpan muncește mai mult decât trebuie, da?

ADVERTISEMENT

Ce tragere de inimă să am, să fac mai multe pentru ei, să mă dau peste cap, în condițiile în care eu nu sunt apreciat. Ăsta-i salariu? Trebuie să am și eu o haină bună. Sunt surse care mi-au spus din club că atât are”, a dezvăluit Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, revoltat după ce Talpan și-a dezvăluit salariul: „Ați câștigat procesele, palmares, tot!”

„Dumneavoastră nu aveți nici 1.500 de euro și Boștină, secundul, are 4.500 de euro? Dumneavoastră care ați câștigat procesele, palmares, tot?”, a fost nemulțumirea lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Totodată, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că lui Florin Talpan i-a fost tăiat sporul de 50% la salariu pentru lucrări de excepţie. Informația a fost confirmată ulterior de Florin Talpan. Site-ul nostru a solicitat un punct de vedere din partea comandantului CSA Steaua, Ștefan Bichir.

„Fiecare își spune punctul de vedere din punctul lui de vedere. E părerea dumnealui. Nu o comentez. V-am spus că și-a primit toate drepturile salariale legale. Eu vorbesc din punct de vedere legal și nu din punct de vedere ce crede fiecare că merită. Toată lumea din clubul Steaua poate merita mai mult, dar noi nu putem să punem în plată decât ceea ce este legal.

ADVERTISEMENT

Sporul este aprobat de ministru în procent de până la 50 la sută, iar domnul Talpan beneficiază de el, dar un procent mai mic. De acest spor nu beneficiază toată lumea, ci doar 5 la sută din numărul de angajați raportat la ordonatorul principal de credite. Deci domnul Talpan face parte totuși dintre cei recompensați.

Nu sunt la serviciu și aceste lucruri sunt confidențiale. Acest procent nu se micșorează sau se mărește, ci este acordat în funcție de cât consideră ordonatorul principal de credite”, a declarat Bichir, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ce salariu are Florin Talpan la CSA Steaua

ADVERTISEMENT