News

Tânăr de 15 ani, bătut crunt în Timișoara. Întreaga scenă a fost filmată Video

18.06.2020 | 15:47
Tanar de 15 ani batut crunt in Timisoara Intreaga scena a fost filmata Video
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 15 ani din Timișoara a ajuns la spital după ce mai mulți adolescenți i-au aplicat o corecție severă în plină stradă. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 17 iunie, pe strada Transilvania din oraș, sub privirile nepăsătoare sau chiar amuzate ale trecătorilor.

Din primele informații, se pare că victima își dăduse întâlnire cu un alt băiat, însă acesta a venit însoțit de doi prieteni, iar de aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Aceștia s-au năpustit asupra sa lovindu-l cu pumnii și picioarele în timp ce amicul lor filma întreaga scenă și râdea cu gura până la urechi.

ADVERTISEMENT

Ulterior, observând că acesta avea buza spartă și vânătăi pe tot corpul, mama minorului bătut a sunat la 112, după care a reclamat incidentul la poliție. După ce l-au identificat pe tânărul care a filmat, oamenii legii au pornit în căutarea agresorilor.

Caz șocant în Timișoara. Un tânăr de 15 ani a fost bătut în plină stradă

În cauză a fost deschis dosar penal lovire sau alte violențe și urmează să se stabilească cu exactitate condițiile în care s-a produs incidentul. „Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi efectuează cercetări în vederea identificării şi depistării agresorilor pentru tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Între timp, anchetatorii au reușit să dea de urma atacatorilor. Este vorba despre doi tineri de 14, respectiv 15 ani din Timișoara. Aceștia au fost reținuți și duși la sediul poliției pentru audieri.

Victima a declarat că nu îi cunoaște, dar că în urmă cu doi ani a bătut la rândul său un adolescent care este posibil să fi fost prieten cu agresorii.

ADVERTISEMENT

Un adolescent din București a fost bătut în plină stradă. Atât el, cât și atacatorii erau minori

Un alt caz incident de acest gen s-a petrecut în zona Vitan din Capitală, unde un adolescent a fost bătut cu bestialitate în plină stradă de un grup de băieți, sub privirile neputincioase sau chiar nepăsătoare, ale celorlalți trecători.

Mai mult decât atât, în imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere din zonă se poate observa că atât victima, cât și agresorii sunt minori. Potrivitcancan.ro, totul începe cu o serie de lovituri în zona picioarelor, până când tânărul bătut își pierde echilibrul și se prăbușește, pur și simplu, pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, în timp ce acesta făcea eforturi disperate să se ridice, unul dintre agresori îi aplică un pumn în față. Ziua, în amiaza mare, în timp ce unele persoane trec prin zonă fără să intervină în vreun fel, iar altele asistă la întreaga scenă și se amuză copios.

ADVERTISEMENT