News

Tânăr de 18 ani din Timișoara, în stare gravă. Agresorul l-a lăsat într-o baltă de sânge. Cauza conflictului

Incident grav în Timișoara. Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un alt bărbat. Conflictul dintre cei doi ar fi plecat de la o femeie.
13.01.2023 | 11:56
Tanar de 18 ani din Timisoara in stare grava Agresorul la lasat intro balta de sange Cauza conflictului
Un tânăr de 18 ani fost înjunghiat la Timișoara, din cauza unei fete. Cine este autorul atacului. Sursa foto: abcnews.com
ADVERTISEMENT

Un băiat de doar 18 ani din Timișoara se află în stare gravă la spital. Tânărul a fost atacat și înjunghiat pe o stradă din oraș.

Un tânăr de 18 ani fost înjunghiat la Timișoara, din cauza unei fete. Cine este autorul atacului

Incidentul din vestul țării a avut loc la începutul săptămânii, însă abia joi seară au fost postate imagini pe rețelele de socializare, anunță IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori de un alt bărbat de 23 de ani. În total, trei bărbați au fost implicați în acest conflict spontan, a anunțat joi seara Biroul de presă al Poliţiei Timiş, citat de Agerpres.

”La data de 09.01.2023, în jurul orei 02:06, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Sever Bocu, un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între trei bărbaţi, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpui mai multe plăgi cu un obiect tăietor”, a transmis IPJ Timiş.

Cauza conflictului ar fi o femeie

În urma acestui caz grav, bărbatul de 23 de ani, de origine din localitatea timişeană Sânpetru, a fost reținut.

ADVERTISEMENT

Victima s-a ales cu mai multe plăgi. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

În ziua atacului, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală. La o zi distanță, magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de vătămare corporală.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că între victimă și atacator ar fi avut loc și o ceartă, izbucnită din cauza unei femei.

”Agresorul în vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, judeţul Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală, iar o zi mai tarziu magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, mai anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: