News

Tânăr de 27 de ani, moarte cumplită în Timiș. Un mal de pământ s-a surpat peste el

Incident grav în județul Timiș: un tânăr de 27 de ani a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Medicii nu l-au mai putut salva.
13.07.2023 | 18:24
Tanar de 27 de ani moarte cumplita in Timis Un mal de pamant sa surpat peste el
Un mal de pământ s-a surpat peste un tânăr de 27 de ani, la Timișoara. Bărbatul a decedat. Sursa foto: ISU Banat
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani din județul Timiș a avut parte de un sfârșit cumplit, joi după-amiaza. Acesta a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Echipele de salvare nu au mai putut face nimic.

Un mal de pământ s-a surpat peste un tânăr de 27 de ani, la Timișoara. Bărbatul a decedat

Tragedia din vestul țării s-a produs în localitate Iecea Mare, județul Timiș. Tânărul, care făcea parte dintr-o echipă de muncitori care lucrau la sistemul public de canalizare din localitate, a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat și a căzut peste el.

ADVERTISEMENT

Colegii său au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. Imediat, la fața locului au fost trimiși pompierii de la descarcerare, medicii de la ambulanță, dar și polițiștii.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic.

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM”, au transmis reprezentanții ISU Banat, citați de Tion.ro.

ADVERTISEMENT

Într-un final, tânărul prins sub malul de pământ a fost adus la suprafață de salvatori. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el și au fost nevoiți să declare decesul.

Un tânăr în varstă de aproximativ 27 ani a fost degajat de sub pământ. Din nefericire, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul victimei”, transmit reprezentanții ISU Banat.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară produsă și în județul Olt

În urmă cu o lună și jumătate, un caz dramatic similar s-a produs și în județul Olt. Pe 25 mai, doi muncitori de la o companie din Dolj au fost surprinși de un mal de pământ, la Caracal. Unul a fost salvat imediat, iar pentru celălalt s-au depus eforturi disperate de salvare.

În ciuda eforturilor depuse de echipele de la ISU, pentru acesta din urmă, găsit la 7 metri adâncime, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decedat. Victima avea 57 de ani.

ADVERTISEMENT