News

Tânără din Iași, reținută de poliție după ce s-a urcat la volan fără permis și a ucis o fetiță. Copila de patru ani juca șotron

O tânără din Iași a fost reținută de poliție după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere și a călcat mortal o fetiță de patru ani. Copila juca șotron în ultimele sale clipe din viață.
02.06.2022 | 21:06
Tanara din Iasi retinuta de politie dupa ce sa urcat la volan fara permis si a ucis o fetita Copila de patru ani juca sotron
Nu era prima oară când femeia circula fără permis. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O tânără din Iași, în vârstă de 28 de ani, a fost reținută de oamenii legii, de 1 iunie, după ce a fost prinsă fără permis de conducere la volan și a luat viața unei fetițe. Chiar în acea zi, copila împlinea patru ani.

Tânăra a călcat-o mortal pe fetiță chiar când aceasta împlinea patru ani

Totul s-a petrecut miercuri seară, în comuna Scobinţi. Fetița juca pe stradă șotron alături de surorile ei și alți copii când s-a produs tragedia. Femeia circula cu o viteză foarte mare, de peste 80 km/h. A fost supusă testului alcooltest, dar rezultatul a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru minoră medicii sosiți la locul întâmplării nu au mai putut face nimic. În pofida manevrelor de resuscitare, nu au reușit să o readucă la viață.

”În data de 1 iunie, în jurul orei 18,45 am fost sesizaţi despre un accident rutier cu victime omeneşti produs pe raza comuneo Scobinţi.

ADVERTISEMENT

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în accident au fost implicaţi un pieton, respectiv o minoră în vârstă de 4 ani şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 ani.

În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deţine permis de conducere.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au comunicat  reprezentanţii IPJ Iaşi, scrie Ziarul de Iași.

Femeia s-a mai urcat fără permis la volan. În ziua tragediei, se îndrepta către o rudă care s-a spânzurat

De asemenea, vecinii tinerei șoferițe spun că nu este prima oară când aceasta s-a urcat fără permis la volan. S-a aflat și că atunci când a provocat accidentul se îndrepta către socrii ei, deoarece o rudă s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă amplă în acest caz. Pe numele femeii s-a deschis și un dosar penal. Ea riscă ani grei de stat după gratii.

ADVERTISEMENT