News

Un copil în vârstă de 7 ani a fost omorât pe trecerea de pietoni în Bragadiru, de un șofer neatent. Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

11.08.2020 | 20:09
Un copil in varsta de 7 ani a fost omorat pe trecerea de pietoni in Bragadiru de un sofer neatent Barbatul retinut pentru 24 de ore
ADVERTISEMENT

Un copil în vârstă de 7 ani a fost ucis pe o trecere de pietoni din Bragadiru, în timp ce trecea strada cu tatăl său.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc luni, 10 august, la ora 21:20, pe raza comunei Cornetu, din județul Ilfov.

Un accident groaznic a avut loc în Bragadiru, lângă București. Copil ucis de un șofer neatent

Copilul traversa strada împreună cu tatăl său pe o trecere de pietoni, regulamentar, însă a fost lovit din plin de mașina condusă de un șofer neatent.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN 6, în comuna Cornetu a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia un minor a fost lovit de un autoturism.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, pentru efectuarea activităților specifice din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în comuna Cornetu, din direcția București către Alexandria, a surprins și accidentat la trecerea de pietoni de la kilometrul 17+ 250 un minor în vârstă de șapte ani“, a anunțat IPJ Ilfov.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru copilul accidentat. „Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior, minorul în cauză a decedat.

ADVERTISEMENT

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri legale”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Serviciul Rutier din Ilfov a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar urmărirea penală va fi coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ADVERTISEMENT

Drama din Ilfov vine la 3 zile după ce un băiat de 15 ani a fost omorât de un șofer adormit din Argeș care a intrat pe contrasens. Alți doi băieți au fost loviți de mașină, iar unul dintre ei se află în comă profundă în spital.

ADVERTISEMENT