News

Un adolescent a fost găsit mort în zona campusului universitar Constanța. Băiatul era dispărut de o zi

Tragedie la Constanța. Adolescent găsit decedat în apropierea unei construcții care se afla în perimetrul campusului universitar
04.04.2024 | 14:26
Un adolescent a fost gasit mort in zona campusului universitar Constanta Baiatul era disparut de o zi
Descoperire șocantă în campusul universitar din Constanța. Tânăr găsit mort lângă un bloc în construcție. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie, în jurul prânzului, în apropierea unei clădiri în construcție din zona campusului universitar Constanța, a fost descoperit cadavrul unui tânăr. Se pare că adolescentul era dat dispărut.

Adolescent găsit mort în Campusul universitar

Conform informațiilor furnizate de Biroul de presă al IPJ Constanța, autoritățile au găsit corpul neînsuflețit al unui minor în vârstă de 17 ani, în apropierea unui imobil în construcție din orașul Constanța.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul victimei, iar trupul a fost dus la IML. Investigațiile în legătură cu acest incident sunt în curs pentru a elucida toate circumstanțele producerii evenimentului tragic.

Pentru  moment nu se cunoaște de ce tânărul se afla acolo sau dacă a ales să-și pună capăt zilelor. Imobilul se află pe strada Rubinului nr 9, fiind vorba despre un bloc cu 6 etaje, scrie replicaonline.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul era dat dispărut de o zi

Potrivit replicaonline.ro, este vorba de Platon Cristian, care a fost dat dispărut ieri, 3 aprilie, în jurul prânzului, când a fost sesizată și poliția.  În legătură cu dispariția voluntară a acestuia, poliția a oferit detalii despre găsirea lui cu doar o zi în urmă, în speranța familiei că acesta va fi găsit în viață.

„La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a părăsit în mod voluntar imobilul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent. Tânărul are 1,78 m înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond, scurt.

ADVERTISEMENT

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră,tricou alb și purta încălțăminte de culoare gri”, au transmis polițiștii Biroului de presă al IPJ Constanța chiar ieri, 3 aprilie.

Surse citate de presa locală au confirmat că victima este adolescentul din Slava Cercheză, județul Tulcea, care locuia fără a avea documente legale într-un imobil din Mamaia și care fusese dat dispărut în cursul zilei precedente.

ADVERTISEMENT

Cercetările la fața locului continuă, iar polițiștii criminaliști caută dovezi pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții adolescentului și pentru a arăta dacă a fost vorba despre o crimă sau o sinucidere.

ADVERTISEMENT