News

Tânără drogată și fără permis, prinsă la volan, în trafic. Tocmai plecase din sediul poliției

O tânără de 20 de ani a fost prinsă la volanul unei mașini, în timp ce era drogată și fără permis. Ce s-a întâmplat cu aceasta
07.02.2024 | 18:03
Tanara drogata si fara permis prinsa la volan in trafic Tocmai plecase din sediul politiei
Tânără drogată și fără permis, prinsă la volan. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tânără drogată și fără permis, prinsă la volan. Polițiștii din Ilfov au semnalat o situație neobișnuită petrecută, marți, pe străzile din Măgurele. O femeie de 20 de ani a fost depistată în timp ce conducea o mașină, deși era drogată și nu avea permis de conducere.

Tânără drogată și fără permis, prinsă de polițiștii din Ilfov

Ea tocmai plecase din sediul poliției din Măgurele atunci când a fost oprită de oamenii legii. Mai exact, fata a ajuns la Poliție, după ce prietenul ei, care a condus aceeași mașină, a fost „taxat” de agenții rutieri.

ADVERTISEMENT

Concret, polițiștii din Măgurele l-au tras pe dreapta pe bărbat pentru un control de rutină. În mașină se afla și tânăra de 20 de ani. Agenții au constatat că omul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, el era drogat. Bărbatul se afla sub influența a două substanțe diferite, potrivit polițiștilor citați de Mediafax. Prin urmare, cei doi au ajuns la sediul Poliției din Măgurele. Tânărul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, fata de 20 de ani a plecat cu același autoturism condus de prietenul ei. Nu a trecut mult timp și a fost oprită, la rândul ei, de polițiștii aflați în trafic. Oamenii legii au efectuat verificări, iar în urma acestora au descoperit că nici tânăra nu deține permis de conducere.

De asemenea, se afla sub influența drogurilor. „Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

ADVERTISEMENT

Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Ilfov.

O șoferiță drogată și beată s-a răsturnat cu mașina. Fugea de polițiști

Un accident rutier provocat de o șoferiță drogată și beată a avut loc, în luna ianuarie, în Arad. Femeia, în vârstă de 28 de ani, s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiștii rutieri.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu a oprit la semnalul agenților și conducea haotic, oamenii legii au pornit în urmărirea ei. Însă, tânăra nu a vrut să oprească autoturismul și a continuat să meargă haotic și cu viteză. În cele din urmă, s-a răsturnat cu mașina.

 

ADVERTISEMENT