News

Șoferiță teribilistă, urmărită de polițiști. Femeia a condus beată și drogată până s-a răsturant

O șoferiță beată și drogată a fost urmărită de polițiști până când s-a răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu. Femeia a rămas pieton
23.01.2024 | 12:30
Soferita teribilista urmarita de politisti Femeia a condus beata si drogata pana sa rasturant
O șoferiță beată și drogată a fost urmărită de poliție până s-a rîsturnat cu mașina. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără de 28 de ani nu a oprit la semnalul polițiștilor și conducea haotic. Astfel că oamenii legii au pornit pe urmele șoferiței, mergând după ea kilometrii buni. Întregul incident s-a produs în municipiul Arad.

Șoferiță beată și drogată la volan

Femeia a fost urmărită câțiva kilometri de poliție până când a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturant cu mașina. Din fericire, aceasta nu a fost rănită, iar în urma impactului au rezultat doar pagube materiale pentru mașina șoferiței.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost scoasă din mașină și testată imediat de polițiștii rutieri. Testarea cu aparatul alcooltest a arătat că femeia consumase alcool și avea o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, a fost testată și cu aparatul drugtest din dotare, care a indicat o valoare pozitivă, adică șoferița consumase și substanțe psihoactive. În urma testărilor aceasta a fost deposedată de permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

Amendă usturătoare pentru șoferița teribilistă

Conducătoarea autoturismului a fost transportată la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice. Acestea urmează să stabilească cu exactitate alcoolemia pe care o avea și substanțele pe care le-a consumat.

Femeia a fost sancționată cu o amendă în valoare de 2.640 de lei, la care s-au adăugat mai multe abateri de la codul rutier, rămânând pieton pentru o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Ea este acuzată pentru circulație pe contrasens, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului, depășirea liniei continue, conducere agresivă și lipsa centurii de siguranță.

Polițiștii din Arad i-au întocmit femeii un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Rutier. Aceștia urmează sstabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul și ce-a determinat-o pe tânără să se urce la volan într-o astfel de stare.

ADVERTISEMENT

Marți, 23 ianuarie, o șoferiță și-a pierdut viața într-un accident rutier grav. Evenimentul s-a produs pe dealul Balota din Mehedinți, în urma impactului dintre două autoturisme.

ADVERTISEMENT