Life

Tânăra mamă din Babadag, găsită moartă în casă, ar fi fost ucisă. Ce i-a găsit soțul în telefon

Noi detalii despre tânăra mamă din Babadag, găsită moartă în casă. Soțul susține că a fost ucisă. Ce i-a găsit în telefon.
13.10.2022 | 19:33
Tanara mama din Babadag gasita moarta in casa ar fi fost ucisa Ce ia gasit sotul in telefon
Tanara mama a lasat in urma ei un copil de trei ani. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Mădălina, o tânără mamă din Babadag, în vârstă de 24 de ani, găsită moartă în casă, a lăsat în urma sa un mister. În timp ce autoritățile susțin că aceasta s-a sinucis, familia, dimpotrivă, crede că i-a fost luată viața.

Continuă acheta în cazul mamei din Babadag, găsită moartă în casă. Familia crede că a fost ucisă

Soțul Mădălinei a declarat că aceasta a fost ucisă, deoarece i-a găsit în telefon mesaje de amenințare, din partea unui bărbat și a unei femei.

ADVERTISEMENT

Totodată, prin casă erau urme de sânge, iar femeia nu mai avea la gât un laț, dar nici verigheta și inelul de logodnă pe deget.

”La ora 17 m-a sunat o mătușă de a mea și mi-a spus. (…) M-am dus la capelă, am stat cu ea acolo aproximativ 20 de minute. (…) Când am ajuns acasă, seara, și am intrat pe ușă am văzut o pată de sânge jos, pe terasă. (…) A fost omorâtă pe 6 și pe data de 7 am văzut.

ADVERTISEMENT

Vecinii mi-au spus și toate persoanele care au fost la fața locului mi-au spus că petele de sânge erau. (…) Nu a fost furat nimic din casă. (…)

Ea avea un lanț la gât și o verighetă cu un inel de logodnă și acele obiecte i s-au luat. Nu le mai avea. Un cercel îl avea rupt la ureche. Cine a făcut treaba asta le-a luat”, a spus la Acces Direct soțul femeii, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Soțul Mădălinei spune că femeia a fost ucisă de un apropiat

În timpul emisiunii, o persoană a intervenit și a dezvăluit că bărbatul avea o datorie de 20.000 de euro. Acesta s-a apărat și a explicat că a luat bani de la prieteni și nu de la cămătari.

De asemenea, soțul crede că Mădălinei i-a fost luată viața pentru bani de către cineva cunoscut.

ADVERTISEMENT

”Cineva a omorât-o. (n.r asta a spus la Poliție soțul ei). (…) A deschis telefonul (…) am văzut acolo mesajele, am văzut ce mi s-a confirmat mie că ea nu și-a luat viața. (…)

Ținând cont că nu mai are lanțul și inelul, unul dintre motive ar fi că persoana care a omorât-o ar fi avut nevoie de bani. E o persoană cunoscută”, a mai detaliat soțul tinerei mame.

Mădălina a lăsat în urma ei un băiat de trei ani, care acum va crește fără mamă. Moartea femeii a ieșit la iveală săptămâna trecută, după ce educatoarea celui mic a alertat un vecin că aceasta nu a mai venit la grădiniță să-l ia pe copil, ca de obicei.

ADVERTISEMENT
Tags: