News

Tânără din Capitală accidentată mortal pe o trecere de pietoni. Șoferul ar fi circulat cu viteză

Tragedie produsă miercuri seara pe o stradă din Capitală. O tânără care traversa pe o trecere de pietoni a fost accidentată mortal de o mașină care ar fi circulat cu viteză.
06.01.2022 | 09:06
Tanara din Capitala accidentata mortal pe o trecere de pietoni Soferul ar fi circulat cu viteza
Tragedie în Capitală. O tânără a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni. Sursa foto: captură digi24
ADVERTISEMENT

Tragedie raportată la mijlocul acestei săptămâni în Capitală. O tânără de 21 de ani a decedat după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

Tragedie în Capitală. O tânără a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni

Din primele informații, evenimentul dramatic a fost consemnat pe Bulevardul Theodor Pallady, în jurul orei 22.00.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoturismului se îndrepta spre Autostrada Soarelui şi, potrivit martorilor, conducea cu viteză.

Tânăra ar fi încercat să se ferească din calea mașinii, dar nu a mai avut timp. În urma coliziunii, fata a fost aruncată la zeci de metri distanță față de trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, anunță Digi24.

Accidente produse pe trecerea de pietoni raportate în Vâlcea și Alba

Tot miercuri, un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni de pe principala arteră de circulaţie din municipiul Vâcea, au informat reprezentanţii Poliţiei județene.

”Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea, ar fi acroşat un minor care traversa regulamentar strada.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

Și în județul Alba a fost raportată o victimă, după un accident produs pe o trecere de pietoni. O fată în vârstă de 15 ani din localitatea Ciuruleasa a fost lovită de o mașină în zona unei treceri de pietoni din Abrud. A suferit leziuni și a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la IPJ Alba, la data de 5 ianuarie 2022, în jurul orei 10.00, pe strada Avram Iancu din Abrud, o minoră de 15 ani, în timp era angajată în traversarea străzii, în zona unei treceri de pietoni, a fost lovită de un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Roșia Montană.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: