Sport

Tănase și Burcă, în stilul lui Cristiano Ronaldo! Imagini inedite cu cei doi români de Ziua Națională a Arabiei Saudite

Tănase și Burcă s-au îmbrăcat în hainele tradiționale ale arabilor cu ocazia Zilei Naționale a Arabiei Saudite. Fotbaliștii români au apărut în stilul lui Cristiano Ronaldo.
24.09.2023 | 23:41
Tanase si Burca in stilul lui Cristiano Ronaldo Imagini inedite cu cei doi romani de Ziua Nationala a Arabiei Saudite
Tănase de Ziua Națională a Arabiei Saudite. Foto: Instagram - @florintanase
ADVERTISEMENT

Florin Tănase s-a transferat în această vară la Al-Okhdood, echipă nou-promovată în prima ligă de fotbal din Arabia Saudită. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fostul „decar” al FCSB-ului s-a adaptat rapid în țara din Orientul Mijlociu și a sărbătorit cum se cuvine Ziua Națională a Arabiei Saudite.

Imagini inedite cu Tănase și Burcă de Ziua Națională a Arabiei Saudite

Florin Tănase îl are coechipier la Al-Okhdood pe Andrei Burcă. Transferul fundașului central al naționalei României în Arabia Saudită a fost anunțat, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK. Cei doi jucători români au ieșit în evidență pe rețelele de socializare, după ce „Tase” a postat mai multe fotografii de la o petrecere, aceștia fiind îmbrăcați în hainele tradiționale ale arabilor.

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită își sărbătorește Ziua Națională pe 23 septembrie. Saudiții celebrează ziua în care a avut loc unificarea Regatului Arabiei Saudite în 1932, de către regele Abdulaziz bin Saud. În imaginile postate de Florin Tănase pe Instagram a apărut și Solomon Kvirkvelia, fundașul lui Al-Okhdood.

Constantin Budescu, fotbalistul celor de la Farul, i-a adresat un mesaj în limba arabă lui Florin Tănase în secțiunea de comentarii. „Manshallah”, a fost comentariul jucătorului lui Gică Hagi, care se traduce „Dumnezeu să vă ajute”. Sâmbătă, 23 septembrie, saudiții au organizat diferite festivităţi şi parade militare.

ADVERTISEMENT
Tănase și Burcă
Tănase și Burcă de Ziua Națională a Arabiei Saudite. Foto: Instagram – @florintanase

Tănase

Tănase și Burcă, în stilul lui Cristiano Ronaldo de Ziua Națională a Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” pentru Al-Nassr în victoria, scor 4-3 cu Al-Ahli din campionatul Arabiei Saudite. Arabii au profitat de evenimentul major și l-au inclus pe cvintuplul Balon de Aur într-un material video dedicat Zilei Naționale a Arabiei Saudite.

Videoclipul a fost făcut public de Al-Nassr pe X (fost Twitter), iar Cristiano Ronaldo a apărut îmbrăcat în haine specifice țărilor arabe. De asemenea, Sadio Mane, ajuns în această vară la Al-Nassr, apare în videoclipul arabilor.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a adunat 7 partide în tricoul lui Al-Okhdood, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. De cealaltă parte, Andrei Burcă a evoluat în 7 meciuri pentru Al-Okhdood în actuala stagiune, în care a marcat un gol.

Salariul lui Florin Tănase la Al-Okhdood

Florin Tănase a semnat cu Al-Okhdood un contract asemănător cu cel de la Al-Jazira, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, fosta echipă a românului. În Emiratele Arabe Unite, „Tase” a încasat un salariu anual de 1,8 milioane de euro, dintre care 300.000 de euro au mers către impresari.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă, fostul fundașul central de la CFR Cluj a fost transferat de Al-Okhdood pentru 1.000.000 de euro, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT