Sport

„Tancul” Radu Drăgușin și-a șocat colegii! Prima impresie de la Tottenham despre fundașul român

Radu Drăgușin și-a șocat colegii la antrenament. Prima impresie de la Tottenham despre fundașul român a venit de la un coleg de pe postul său.
05.02.2024 | 19:45
Tancul Radu Dragusin sia socat colegii Prima impresie de la Tottenham despre fundasul roman
Radu Drăgușin și-a șocat colegii la antrenament. Prima impresie de la Tottenham despre fundașul român a venit de la un coleg de pe postul său. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Mutarea fundașului român a devenit cea mai scumpă din istoria fotbalului românesc, peste cea a lui Adrian Mutu la Chelsea. Deși nu a venit de mult timp, Drăgușin și-a șocat colegii de la Tottenham în cadrul antrenamentelor.

„Tancul” Radu Drăgușin și-a șocat colegii! Prima impresie de la Tottenham despre fundașul român

Fundașul român de 22 de ani nu s-a impus încă în primul 11 al lui Ange Postecoglou. Tehnicianul australian se bazează în continuare pe Cristian Romero și pe Micky van de Ven. Doi fundași de excepție care fac un cuplu foarte bun în apărarea lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Radu Drăgușin și-a șocat colegii. Fundașul român i-a impresionat pe jucătorii de la Tottenham cu forța sa și prestațiile din cadrul antrenamentelor. Chiar de la prima ședință de pregătire, a apărut un video care s-a viralizat. În filmuleț apăreau Richarlison și Drăgușin, iar brazilianul a fost uimit de forța românului în cadrului unui exercițiu de forță și echilibru.

În cadrul unui interviu, Micky van de Ven a oferit prima impresie de la Tottenham despre fundașul român. Olandezul a fost rugat să numească cei mai puternici trei jucători din lotul lui Ange Postecoglou: Aș zice, Hojbjerg, Romero și Drăgușin, jucătorul nou”, a spus Micky van de Ven pentru presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

Lăsarea lui Radu Drăgușin pe banca de rezerve i-a scandalizat pe fanii lui Tottenham

La ultimul meci al lui Tottenham cu Everton, Managerul Ange Postecoglu a decis să meargă tot pe mâna cuplului format din Cristian Romero și Micky van de Ven, în ciuda faptului că ambii au avut erori mari în partida precedentă cu Brentford.

Presa britanică a scris despre faptul că există șanse mari ca Radu Drăgușin să înceapă titular una dintre cele două întâlniri pe care Tottenham le are de jucat în această săptămână. După ce l-a băgat câteva minute pe finalul jocului cu Brentford, tehnicianul lui Spurs a hotărât să-l lase rezervă și la meciul cu Everton spre disperarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Susținătorii formației londoneze sunt de părere că internaționalul român ar trebui forțat în primul ”11”, mai ales că perechea Romero – Van de Ven nu a dat randamentul scontat și echipa a încasat multe goluri.

”Surpriză! Drăgușin nu este titular astăzi. Nu va suporta să fie tot timpul pe bancă””Lasă-l pe Drăgușin să fie titular într-un meci, haide” sau ”Unde e Radu? Dacă nu ai nevoie de el, de ce l-ai luat? Ar fi mai bine să meargă la Bayern Munchen”, au scris fanii furioși pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Drăgusin nu e titular de ziua lui. A jucat tot sezonul la Genoa și este perfect” sau ”Drăgușin a respins Bayern ca să încălzească banca de la Tottenham”, sunt alte comentarii ale suporterilor deranjați că românul nu prinde echipa de start.

ADVERTISEMENT