Sport

Fanii lui Tottenham, supărați că Radu Drăgușin e din nou rezervă: ”A respins Bayern ca să încălzească banca”

Radu Drăgușin încă nu a ajuns printre titularii lui Tottenham, iar faptul că a fost lăsat rezervă și la meciul cu Everton i-a deranjat teribil pe fanii formației londoneze.
03.02.2024 | 14:49
Fanii lui Tottenham suparati ca Radu Dragusin e din nou rezerva A respins Bayern ca sa incalzeasca banca
Radu Drăgușin încă nu a ajuns printre titularii lui Tottenham, iar faptul că a fost lăsat rezervă și la meciul cu Everton i-a deranjat teribil pe fanii formației londoneze. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Managerul Ange Postecoglu a decis să meargă tot pe mâna cuplului format din Cristian Romero și Micky van de Ven, în ciuda faptului că ambii au avut erori mari în partida precedentă cu Brentford.

Lăsarea lui Radu Drăgușin pe banca de rezerve i-a scandalizat pe fanii lui Tottenham

Presa britanică a scris despre faptul că există șanse mari ca Radu Drăgușin să înceapă titular una dintre cele două întâlniri pe care Tottenham le are de jucat în această săptămână. După ce l-a băgat câteva minute pe finalul jocului cu Brentford, tehnicianul lui Spurs a hotărât să-l lase rezervă și la meciul cu Everton spre disperarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Susținătorii formației londoneze sunt de părere că internaționalul român ar trebui forțat în primul ”11”, mai ales că perechea Romero – Van de Ven nu a dat randamentul scontat și echipa a încasat multe goluri.

”Surpriză! Drăgușin nu este titular astăzi. Nu va suporta să fie tot timpul pe bancă”, ”Lasă-l pe Drăgușin să fie titular într-un meci, haide” sau ”Unde e Radu? Dacă nu ai nevoie de el, de ce l-ai luat? Ar fi mai bine să meargă la Bayern Munchen”, au scris fanii furioși pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Drăgusin nu e titular de ziua lui. A jucat tot sezonul la Genoa și este perfect” sau ”Drăgușin a respins Bayern ca să încălzească banca de la Tottenham”, sunt alte comentarii ale suporterilor deranjați că românul nu prinde echipa de start.

Postecoglu nu schimbă sistemul pentru Drăgușin

Imediat după transferul internaționalului român, Ange Postecoglu a exclus varianta de a folosi trei fundași centrali. El a vorbit, totuși, de nevoia de rotație uneori, pentru a-i menține proaspeți pe jucători și pentru a evita accidentările.

ADVERTISEMENT

”Am avut obiective clare. Aveam un gol în centrul defensivei după ce l-am lăsat pe Davinson Sanchez să plece și să-l aducem pe Radu Drăgușin a fost grozav. Să-l luăm pe Timo Werner a fost de asemenea excelent. Amândoi s-au adaptat foarte bine”, a declarat Postecoglou, înaintea partidei cu Everton.

Tottenham a plătit celor de la Genoa 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Astfel, fundaşul în vârstă de 21 de ani a devenit cel mai scump român transferat vreodată.

ADVERTISEMENT

Reuters a publicat lista cu principalele transferuri oficializate în perioada de mercato din iarnă. Mutarea lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham a fost inclusă în topul celor mai tari transferuri din perioada de mercato încheiată la 1 februarie.

ADVERTISEMENT