Life

Tania Budi, pregătită de o nouă afacere. Ce planuri are vedeta la 54 de ani

Tania Budi a anunțat că e gata de un alt business. Ce vrea să facă frumoasa blondină și alături de cine va colabora în continuare.
19.12.2022 | 07:40
Tania Budi pregatita de o noua afacere Ce planuri are vedeta la 54 de ani
Tania Budi, gata de un alt business. Ce vrea să facă blondina și alături de cine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este pregătită de o nouă afacere. Ce planuri are la 54 de ani, după ce în urmă cu ceva vreme aștepta cu nerăbdare redeschiderea litoralului românesc. Se întâmpla după izolarea cauzată de pandemie.

Tania Budi, gata de un alt business. Ce vrea să facă blondina și alături de cine

Tania Budi este o femeie de afaceri de succes care are mai multe restaurante și cafenele în Constanța, iar acum se pregătește intens pentru o altă deschidere. De această dată business-ul este în colaborare cu fratele său, Ionuț.

ADVERTISEMENT

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club.

Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni.

ADVERTISEMENT

Am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă”, a mărturisit Tania Budi pentru publicația unica.ro.

Tania Budi, despre stilul de viață agitat și stres

Tania Budi are un sitl de viață foarte agitat, dar cu toate acestea spune că stresul nu face parte din existența sa. Frumoasa blondină este puternică și are suficientă energie pentru a duce la capăt tot ce-și pune în minte.

ADVERTISEMENT

„Stresul ți-l faci, cuvântul stres nici nu-mi place să-l pronunț. Trebuie să ai forță, trebuie să știi exact când pui punct la ceva ce îți ia din energia pe care poți să o dai unde e ceva constructiv pentru tine”, a completat vedeta.

În altă ordine de idei, fostul model a explicat în urmă cu ceva vreme că îi place să petreacă timp singură, acesta fiind și motivul pentru care nu a ajuns să se căsătorească niciodată.

ADVERTISEMENT

Blondinei i-a fost mereu teamă să-și ia un angajament pe viață, Tania Budi subliniind la un moment dat că în toate relațiile sale serioase s-a pus problema unei nunți.

ADVERTISEMENT
Tags: