Life

Țara în care a copilărit Christian Sabbagh. Jurnalistul a fost martorul unor orori: “Foarte mulți oameni au murit din cauza gloanțelor rătăcite”

Țara în care a copilărit Christian Sabbagh. Jurnalistul a fost martorul unor orori, despre care a povestit acum detalii. Ce a declarat?
11.12.2023 | 13:32
Tara in care a copilarit Christian Sabbagh Jurnalistul a fost martorul unor orori Foarte multi oameni au murit din cauza gloantelor ratacite
Țara în care a copilărit Christian Sabbagh. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Țara în care a copilărit Christian Sabbagh. Celebrul jurnalist a fost martorul unor adevărate orori. Ce a declarat acesta!

Țara în care a copilărit Christian Sabbagh

Jurnalistul Christian Sabbagh a copilărit în Liban, înainte de a sta în România. Acesta a fost martorul unor orori când era mic, țara sa natală fiind în plin război.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit că era doar un copil când au început conflictele. Micul Christian Sabbagh vedea de la balcon tot ce se întâmpla și primul lui instinct a fost să filmeze ceea ce vedea.

Acesta a povestit la Viva că încă de atunci avea o înclinație pentru a afla, pentru a filma și pentru a transmite informații. Familia lui era protejată de pericol pentru că era lângă Ambasada Rusiei, care nu era o țintă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, jurnalistul Christian Sabbagh a spus că vedea gloanțe toată ziua, și unul a ajuns chiar în livingul familiei sale.

„Îmi amintesc că atunci când începeau luptele ieșeam la balcon să văd ce se întâmplă. Avea tata o cameră de filmat cu casetă și încercam să filmez, aveam înclinații spre această zonă jurnalistică de pe atunci.

ADVERTISEMENT

Dar eram cumva feriți de pericole, pentru că locuiam lângă Ambasada rusă, care era foarte bine protejată. Dar mai cădeau bombe rătăcite sau gloanțe. Unul chiar ne-a intrat în living, noroc că nu era nimeni acolo la acel moment”, a spus el.

Christian Sabbagh, amintiri dure din copilărie

Jurnalistul Christian Sabbagh a fost martorul unor orori. Deși se simțea oarecum în siguranță, acesta a spus că mulți oameni au ajuns să fie uciși de gloanțele rătăcite.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, el a dezvăluit că părinții au făcut tot ce au putut pentru a avea o copilărie frumoasă. Primea jucării și nu ducea lipsă de nimic.

„Foarte mulți oameni au murit din cauza gloanțelor rătăcite. Înțelegeam că ceea ce se întâmplă distruge, ucide.

Dar părinții încercau să îmi ofere o copilărie frumoasă, normală, să diminueze cât puteau ceea ce se întâmpla. Mergeam la magazine, îmi luau jucării, apăruseră primele console de joc, nu duceam lipsă de nimic”, a spus Christian Sabbagh.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată