News

Țara în care guvernul a decis să prelungească programul barurilor și cluburilor. Turiștii se vor bucura

Program prelungit pentru baruri și cluburi într-o țară adesea vizitată de turiști. Aceste locații vor fi deschise până la 4:00 dimineața.
30.11.2023 | 12:06
Tara in care guvernul a decis sa prelungeasca programul barurilor si cluburilor Turistii se vor bucura
De ce se va prelungi programul unor astfel de locații. Sursa foto: Reuters
ADVERTISEMENT

Autoritățile dintr-o țară frecventată de turiști au decis să prelungească programul barurilor și cluburilor. Dacă până acum rămâneau deschise până la ora 2:00 dimineața, odată cu implementarea măsurii ultimul client va putea pleca la 4:00.

În ce țară programul barurilor și cluburilor se mărește cu 2 ore

Veste bună pentru turiștii care vor să viziteze Thailanda. Dacă sunt adepții petrecerilor sau ale discuțiilor cu prietenii până în zori în baruri sau cluburi, trebuie să știe că autoritățile din țara asiatică au aprobat un regulament în care se prevede prelungirea programului cu 2 ore pentru astfel de locații.

ADVERTISEMENT

Sectorul turistic din Thailanda încă nu și-a revenit corespunzător după pandemia de coronavirus, așa că reprezentanții guvernului de aici caută tot felul de modalități pentru a atrage cât mai mulți turiști, din întreaga lume, potrivit Reuters.

În Thailanda barurile și cluburile vor sta deschise până la 4:00 dimineața

Marți, 28 noiembrie, cabinetul din Bangkok a semnat un proiect de decret al Ministerului de Interne în care sunt incluse pe lista programului prelungit toate locurile de divertisment, cluburile și barurile atât din Capitală, cât și din Chiang Mai, Chon Buri, Phuket, Pattya și Koh Samui.

ADVERTISEMENT

Anterior aprobării, Ministerul de Interne din Thailanda a transmis că regula va intra în vigoare începând cu data de 15 decembrie, dar lucrurile erau incerte. Traisuree Taisaranakul, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne thailandez, a transmis că autoritățile sperau ca turismul să se refacă până în prezent, însă nu s-a întâmplat astfel.

O altă facilitate pe care o acordă Thailanda îi vizează pe chinezi. Din septembrie, aceștia pot vizita destinația fără viză, timp de 30 de zile. Înainte ca pandemia să dea năvală, atât peste Thailanda cât și peste întreaga omenire, în Thailanda veneau anual 39, 8 milioane de turiști din diferite țări.

ADVERTISEMENT

Lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să vizitezi Thailanda

Thailanda este o monarhie constituțională, rege fiind, din 2016, Vajiralongkorn. Este situată în partea de sud-est a Asiei și are capitala la Bangkok. Se învecinează cu Laos și Cambodgia la est, la sud cu Golful Thailandei și Malaezia, iar la vest cu Marea Andaman și Myanmar.

Principalele orașe din Thailanda pe care nu ar trebui să le ratezi sunt Chiang Mai, Hat Yai, Nakhon Pathom, Nonthaburi și Pak Kret. Aici sunt o mulțime de obiective turistice pentru care ai avea nevoie de o lună ca să le vizitezi.

ADVERTISEMENT

Railay Beach, insula Phi Phi, The Grand Palace din Bangkok, Sunday Walking Street din Chiang Mai, Pai, Parcul Național Khao Yai, vechiul oraș Sukhothai, orașul istoric Ayutthaya, Doi Suthep, piețele plutitoare Amphawa și Damnoen Saduak sunt doar câteva dintre locurile din Thailanda care îți vor crea amintiri pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT
Tags: