Life

Țara unde este mereu vară i-a înnebunit pe români. Din ce în ce mai mulți merg în vacanță în acest loc

Românii călătoresc tot mai mult într-o țară unde este mereu vară, în pofida prețului mare pentru un bilet către această destinație.
17.01.2023 | 13:53
Tara unde este mereu vara ia innebunit pe romani Din ce in ce mai multi merg in vacanta in acest loc
Cât costă un bilet în această destinație. Sursa foto: Hyatt
ADVERTISEMENT

Românii par tot mai fascinați de țara unde este mereu vară, soare, căldură și nisip fierbinte. Acest loc a început să fie foarte vizitat de către noi, în pofida costurilor ridicate.

Țara unde este mereu vară, tot mai vizitată de români. Ce îi atrage, în pofida costurilor mari

Maldive se numără printre destinațiile de vacanță favorite ale românilor. Ei pleacă aici indiferent de anotimp, deoarece sunt atrași atât de faptul că este permanent vară, dar și de peisajul ce pare desprins dintr-un basm.

ADVERTISEMENT

Totodată, o atracție pentru români o reprezintă și faptul că pot face sporturi nautice în apele țării insulare, precum: surfing, diving, ski nautic sau snorkeling. Unde mai pui că poți și pescui în larg tot felul de pești.

Atenție, însă, dacă vă doriți să vă plimbați pe plaja din Maldive trebuie musai să purtați ceva în picioare, din cauză c structura malurilor se modifică de la un an la altul.

ADVERTISEMENT

Ari Atoll este cea mai frecventată zonă din Maldive. Aici se ajunge cu hidroavionul, din capitala Male, iar turiștii se pot bucura de una dintre cele 20 de insule, cele mai populare fiind Ari Beach, Halaveli și Maayafushi. Amatorii de scubadiving sunt cei mai captivați de Ari Atoll.

Tot în Ari Atoll se practică budismul, religie care îi atrage și pe unii români. Așadar, este o bună ocazie pentru ei, pentru a se bucura de yoga.

ADVERTISEMENT

De altfel, în Maldive românii mai sunt atrași și de sectorul de shopping, ”Singapore Bazaar”, de unde își pot achiziționa suveniruri. Totuși, un bilet către acest tărâm exotic nu este unul de trecut cu vederea și nu și-l poate permite oricine.

Cât costă un bilet în Maldive, pentru o singură persoană

Un bilet către Maldive pentru o singură persoană poate depăși, în general, suma de 1000 de euro. Însă, în această lună se pot găsi și oferte cu 261 euro dus-întors, cu escală în Abu Dhabi.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care își fac griji față de costurile cazărilor din Maldive, aici sunt mulți localnici binevoitori care își pun casele la dispoziție. O cameră într-o vilă poate ajunge de la 25 sau 100 de dolari pe noapte.

ADVERTISEMENT