Sport

Taras Stepanenko și Sergiy Sidorciuk neagă că ar fi semnat cu FCSB! „Am aflat că mi-au găsit club. Este fals!”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali a anunțat la Digi Sport că trei jucători ai lui Șahtior și Dinamo Kiev vor semna un contract pe două luni cu FCSB și vor evolua în Casa Pariurilor Liga 1.
23.03.2022 | 11:18
Taras Stepanenko si Sergiy Sidorciuk neaga ca ar fi semnat cu FCSB Am aflat ca miau gasit club Este fals
ADVERTISEMENT
23-03-2022
09:21

Sergiy Sidorciuk infirmă că ar semna cu FCSB

După Taras Stepanenko, și Sergiy Sidorciuk a ținut să infirme spusele lui Gigi Becali că ar semna cu FCSB. El spune că în aceste momente gândul nu-i stă la fotbal, ci la compatrioții săi din Ucraina.

„Țara mea e în război și mie nu-mi mai stă acum gândul la fotbal. Da, sunt ok pentru că mă găzduiește România, apreciez foarte mult condițiile pe care le avem aici, dar nu-mi arde acum să joc fotbal. Atrocitățile din Ucraina nu-mi dau pace. Nu pot eu acum să joc un meci de fotbal, când știu că ai mei compatrioți suferă la fiecare minut.

Sunt ucrainean, inima mea bate pentru țara mea. Nu pot eu să intru pe teren și să dau totul, știind că la mine în patrie este război. Nu se pune problema să joc la Steaua (n.r.: FCSB), dar nici la o altă echipă. Vreau doar să mă antrenez pentru a fi în formă pentru echipa națională. Avem un meci important în iunie cu Scoția, în care vom lupta pentru calificarea la Cupa Mondială”, a declarat Sergiy Sidorciuk pentru Digisport.

 

Gigi Becali a anunțat în direct că mai mulți jucători ai lui Șahtior Donețk și Dinamo Kiev ar putea semna până în vară cu FCSB.

Taras Stepanenko nici nu vrea să audă de FCSB: „Nici nu m-au întrebat”

Taras Stepanenko, fundașul lui Șahtior, a explicat că nu dorește să joace pentru FCSB: ”Am aflat că mi-au găsit club. Mulțumesc. Nici nu m-au întrebat. Da, este fals”, a scris Taras Stepanenko, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei trei jucători care s-ar putea antrena cu FCSB și despre care Gigi Becali a vorbit cu Mircea Lucescu sunt Sergiy Krivtsov, Taras Stepanenko și căpitanul lui Dinamo Kiev, Sergiy Sidorciuk.

Presa din Ucraina a scris de asemenea despre acest scenariu și a anunțat că și portarul lui Șahtior, Andriy Pyatov, va ajunge la FCSB, iar căpitanul Sidorciuk a negat și el potrivit sport.ua.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali despre înțelegerea cu Mircea Lucescu

FCSB va găzdui la baza de la Berceni echipa de tineret a lui Dinamo Kiev, iar Becali ar putea fi recompensat pentru acest gest nobil: „M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat dacă putem și avem posibilitatea să găzduim echipa națională de tineret a Ucrainei (n.r. juniorii lui Dinamo Kiev), dar mai e vorba și de încă trei jucători care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei în preliminariile cu Suedia, nu știu exact. Am spus ‘da’.  Nu am nicio pretenție financiară, vreau să ajut.

E posibil favorul ăsta să se întoarcă prin trei jucători de echipă națională. Căpitanul lui Dinamo Kiev, Sydorchuk. Plus încă doi jucători de la Șahtior care stau aici în Pipera, pentru că ei au câte trei copii și au putut să plece.

ADVERTISEMENT

Se vor antrena cu echipa noastră. S-a întâmplat ca ăștia trei jucători să vrea să se antreneze cu noi. Mircea asta mi-a spus. Echipa asta de tineret plus trei jucători”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gigi Becali ar vrea ca jucătorii să semneze pe gratis cu FCSB: „Ar trebui să le cer bani!”

Deși cei trei fotbaliști sunt evoluați conform Transfermarkt la 14 milioane de euro, Gigi Becali nu are de gând să le dea niciun ban jucătorilor: „Avem deja o clădire nouă, unde voiam noi să mutăm echipa noastră. Am zis că intră echipa asta de oaspeți a lui Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Cazare, masă, antrenament, tot. Pe mine nu mă interesează, eu nu le dau niciun salariu. Păi, dacă se antrenează pe gratis? Eu le dau posibilitatea să joace pe gratis. Ar trebui să le cer bani! Mircea așa mi-a zis, că sunt de acord să se antreneze. Deci vor semna un contract pe două luni”, a mai adăugat patronul lui FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: