News

Gest extrem al unui tată. Și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul 4

Un tată de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea a comis un gest extrem. Acesta și-a luat în brațe copilul de 7 ani și s-a aruncat în gol de la etajul 4. Tragedia a fost raportată la mijlocul acestei săptămâni.
06.01.2022 | 12:16
Gest extrem al unui tata Sia luat copilul in brate si sa aruncat de la etajul 4
Un bărbat din Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, cu fiul de 7 ani în brațe. Sursa foto: mediafax.ro
ADVERTISEMENT

Incident grav petrecut miercuri după amiază în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 40 de ani și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de locuințe.

Minorul a avut parte de un miracol și a scăpat cu viață, având câteva fracturi și traumatisme pulmonare. În schimb, tatăl lui a murit la câteva minute după ce a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, cu fiul de 7 ani în brațe

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Vâlcea au precizat că au fost anunțați de incident prin 112, miercuri după amiază.

”Astăzi (n.r. miercuri), în jurul orei 16,00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au anunță într-un comunicat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Martorii povestesc evenimentul tragic din Râmnicu Vâlcea

Un bărbat care era în zonă în momentul în care bărbatul s-a aruncat de la etaj povestește: ”Am auzit o bubuitură puternică, nu cred că a atenuat căzătura de balcoanele etajelor de jos. A căzut pe pământ cu iarbă.

ADVERTISEMENT

Copilul era extrem de speriat, plângea rău, abia l-am liniștit, dar nu părea să sângereze de undeva. În schimb, adultul stătea rezemat de unul dintre balcoanele de la parter și nu avea aproape nicio reacție, dar sângera din buze și avea ochiul umflat.

Se ținea cu mâna stângă de mâna dreaptă. Avea osul ieșit prin piele, dar părea că nu acuză nicio durere, probabil din cauza șocului. Tot ce a putut să spună este că au fost aruncați de la balcon, dar era foarte foarte confuz”, a declarat martorul pentru Gazeta Vâlceană.

ADVERTISEMENT

Presa locală mai scrie că bărbatul ar fi șofer de TIR și locuia alături de partenera sa, o asistentă medicală.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest, însă oamenii din zonă vorbesc că bărbatul ar avea probleme de natură psihică. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fiind deschis un dosar penal.

Incident similar, produs în urmă cu câțiva ani în București

În urmă cu câțiva ani, un incident similar s-a produs și în Capitală. O mamă de 35 de ani şi-a aruncat copilul de 4 ani de la etajul 8 al unui bloc din Crângaşi, iar apoi s-a sinucis

Femeia era de profesie avocat și ar fi făcut acest lucru ca să se răzbune pe iubitul ei care o părăsise.

Corpul femeii a fost găsit de doua persoane care treceau prin zonă, ei fiind cei care au anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT