Life

Tatăl lui Meghan Markle, reacție neașteptată după ce a aflat că fiica lui e din nou însărcinată

18.02.2021 | 12:34
Tatal lui Meghan Markle reactie neasteptata dupa ce a aflat ca fiica lui e din nou insarcinata
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Meghan Markle a avut o reacție neașteptată după ce a aflat din presă că fiica lui este însărcinată cu al doilea copil.

Thomas i-a luat pe toți prin surprindere cu mesajul său, având în vedere că nu se înțelege deloc cu fiica lui, mai ales de când aceasta a început să aibă o relație cu fostul prinț Harry.

ADVERTISEMENT

Părintele actriței americane a lăsat la o parte ranchiuna și i-a transmis cuvinte frumoase fiicei sale, asta după ce la fiecare apariție a sa publică a criticat-o de fiecare dată, acuzând-o că e cu nasul pe sus și își sfidează familia.

Mesajul tatălui lui Meghan Markle după ce a aflat că fiica lui e din nou gravidă

„Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”, a spus cu tristețe în glas Thomas Markle într-o intervenție la postul de televiziune CBS, notează mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Unul din marile necazuri ale lui Thomas este că nici până în ziua de azi nu a reușit să își vadă nepoțelul, căci Meghan nu l-a invitat nici măcar la botezul lui Archie, dar, așa cum a transmis public, speră să își poată vedea nepoții la un moment dat.

Doar mama lui Meghan a fost acceptată de Casa Regală

Relația dintre Thomas și Meghan s-a rupt din momentul în care fosta ducesă de Sussex a intrat în Casa Regală a Marii Britanii, însă apropiații brunetei susțin că nici înainte nu erau foarte apropiați, având în vedere că părinții ei sunt divorțați, iar actrița a fost mereu ceva mai apropiată de mamă, cea care a participat, de altfel, la nunta fiicei sale cu Harry și la botezul lui Archie, fiind singura membră a familiei sale agreată de Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry au anunțat că vor fi din nou părinți chiar de Ziua Îndrăgostiților. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al cuplului pentru BBC.