Life

Tatăl lui Mihai Albu a murit fulgerător. Drama fostului soț al Iuliei Albu: “A fost un șoc”

Tatăl lui Mihai Albu a murit fulgerător. Acesta a trecut printr-o adevărată dramă când a aflat că tatăl lui s-a stins din viață.
28.07.2023 | 11:09
Tatal lui Mihai Albu a murit fulgerator Drama fostului sot al Iuliei Albu A fost un soc
Tatăl lui Mihai Albu a murit fulgerător. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Mihai Albu a murit fulgerător. Fostul soț al Iuliei Albu a trecut printr-o adevărată dramă pe când avea doar 16 ani.

Tatăl lui Mihai Albu a murit fulgerător

Mihai Albu avea doar 16 ani atunci când tatăl lui a murit. Bărbatul a făcut infarct pe stradă, așa că nimeni nu se aștepta ca el să moară înainte de eveniment.

ADVERTISEMENT

Lucrurile erau normale în familia sa, până când oamenii legii au venit acasă și l-au anunțat pe Mihai Albu că tatăl lui murise singur, pe stradă.

Designerul a povestit că a fost un adevărat șoc pentru el să afle de la niște străini că tatăl lui s-a prăpădit singur pe stradă.

ADVERTISEMENT

„Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata.

Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă“, a povestit Mihai Albu la emisiunea „În oglindă“ de la Kanal D2.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu, probleme cu banii

Mihai Albu nu vine dintr-o familie bogată, așa cum a mai povestit el în emisiune. Doar mama acestuia este cea care aducea bani acasă și de fiecare dată erau prea puțini.

Fostul soț al Iuliei Albu a spus că a suferit mult din cauza situației financiare precare, mai ales după moartea tatălui. Așa că a fost tot mai motivat să muncească pentru proprii bani și propriul brand.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu a spus că a avut ceva de luptat pentru că vedetelor de la noi sau româncelor în general le era teamă sau rușine să poarte lucruri de la branduri românești. Nu mai este cazul acum, iar Mihai Albu este un designer celebru de pantofi.

„Încă din timpul facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei…

Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, spune Mihai Albu.

ADVERTISEMENT