Sport

Tatăl lui Valentin Mihăilă își scoate la vânzare clubul?! Postare plină de umor:„Vă aștept la discuții”

Tatăl lui Valentin Mihăilă nu se gândește să vândă clubul de fotbal din Finta, însă are o postare plină de umor pe rețelele de socializare.
15.03.2024 | 00:06
Tatal lui Valentin Mihaila isi scoate la vanzare clubul Postare plina de umorVa astept la discutii
Tatăl lui Valentin Mihăilă își scoate la vânzare clubul?! Postare plină de umor:„Vă aștept la discuții”. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Mihăilă are o postare enigmatică pe rețelele de socializare în legătura cu viitorului echipei Știința Finta. Totuși, tatăl internaționalului român din Serie B nu se gândește să vândă clubul din Liga 5 din Dâmbovița.

Scoate clubul la vânzare tatăl lui Valentin Mihăilă?! Postare enigmatică: „Vă aștept la discuții”

Tatăl lui Valentin Mihăilă este pompier și patron de club în Dâmbovița, la Finta, satul în care s-a născut și a făcut primii pași în fotbal internaționalul român. Marian Mihăilă se ocupă de Clubul Sportiv Știința Finta, înscris în Liga 5.

ADVERTISEMENT

Marian Mihăilă are o postare plină de umor pe pagina de Facebook în legătură cu viitorul echipei din Liga 5. Tatăl starului de la Parma lasă de înțeles că scoate la vânzare Știința Finta, însă din informațiile site-ului nostru nu se pune problema ca formația să fie cedată, fiind doar un pamflet.

Și Valentin Mihăilă l-a ajutat pe tatăl său când a avut ocazia la Știința Finta, atunci când s-a pus problema de echipamente. Internaționalul român începe să lege evoluțiile bune la Parma și este de așteptat să fie în lotul României pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Asociația Fotbal Club Finta scoate la vânzare echipa de fotbal, bugetul echipei în afară de bani de la primărie mai are în cont încă 18000 euro din sponsorizări. Asociația va continuă cu grupe de copii care nu pot fi înscriși în campionat, dar cu antrenament normal. Tariful de plată pentru părinți e discutabil, nu trece prin contabilitate.

De preferat aș dori să cumpere echipa oameni, care se pricep să cheltuieli bani fără să aibă acoperire și fără carte multă, vă așteptăm la discuții”, a spus Marian Mihăilă pe pagina sa oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Vali Mihăilă își dorește ca fiul său să se retragă de la Finta: „Aici a învățat tainele fotbalului”

Tatăl lui Valentin Mihăilă a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că și-ar dori ca fiul său să își pună ghetele în cui de la Finta. Acesta a mărturisit și ca numele echipei este inspirat de la Universitatea Craiova, formație pentru care internaționalul român a jucat în SuperLiga.

Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt starurile cu care Parma țintește promovarea în Seria A. Cei doi internaționali români sunt pe val în Serie B, iar fostul fotbalist trecut pe la FCSB a stârnit deja interesul celor de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

„Până în această vară, am fost cu echipa Gaz Metan Finta. De ceva timp am început un proiect numit Știința Finta, nici nu aveam cum să alegem alt nume. Totul este alb-albastru, ne dorim chiar să luăm echipamente cu Universitatea Craiova, niște materiale…. vom vedea.

 Nu știu, vom vedea. Mai este mult până atunci, 16-17 ani. Cine nu și-ar dori ca el să vină aici? Normal că mi-aș dori, dar mai este foarte mult timp. El aici a învățat tainele fotbalului, în Finta”, spunea tatăl lui Valentin Mihăilă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT