Life

Tavi Clonda, reproșuri la adresa soției sale, Gabriela Cristea: ”Niciodată nu face”

Ce reproșuri i-a făcut Tavi Clonda soției sale, Gabriela Cristea. Totul s-a întâmplat pe rețelele de socializare, de față cu fanii.
08.09.2023 | 22:25
Tavi Clonda reprosuri la adresa sotiei sale Gabriela Cristea Niciodata nu face
Ce nemulțumire are Tavi Clonda față de soția sa, Gabriela Cristea. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Contre între Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Ce reproșuri a primit prezentatoarea de la Antena Stars din partea soțului. Totul s-a întâmplat pe rețelele de socializare, de față cu fanii, mediu unde cei doi sunt foarte activi. De la ce a pornit totul?

Ce reproșuri a primit Gabriela Cristea din partea soțului. Ce îl nemulțumește pe Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea showbizului. Apar adesea în lumina reflectoarelor prin prisma profesiilor, iar când nu sunt la TV, petrec timp prețios acasă, alături de fiicele lor, Victoria și Iris.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și artistul își împart cu fanii trăirile din locuința lor și nu se sfiesc să-și facă observații. De curând, Tavi Clonda i-a reproșat Gabrielei Cristea un lucru care îl nemulțumește. Este legat de iscusința acesteia în domeniul bucătăriei.

Totul a pornit după ce Gabriela Cristea le-a arătat fanilor, într-un filmuleț postat pe pagina de facebook, ce a pregătit pentru familia sa la micul dejun. La un moment dat, și-a dat seama că Tavi Clonda a mai completat meniul de dimineață și cu alte produse.

ADVERTISEMENT

 ”Hai să vă povestesc și ce am pregătit pentru micul dejun, avem așa: trei ouă, eu nu mănânc ouă dimineața dar vor mânca Tavi și Iris, am pus și legume pentru un verde deosebit, măsline aduse tocmai din Grecia cu mașina, roșii și brânză, bineînțeles…a, văd că a mai completat și soțul ceva.”, a spus Gabriela Cristea.

Tavi Clonda, despre Gabriela Cristea: ”Degeaba a făcut fonfleurile astea dacă nu mi-a făcut tot”

Ulterior spuselor partenerei sale de viață, Tavi Clonda s-a declarat oarecum deranjat de faptul că aceasta uită să-i pună în farfurie, la micul dejun, tot ceea ce el are nevoie. ”Niciodată nu face tot cap-coadă” , a subliniat solistul, după care a precizat că a făcut o glumă.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul, niciodată nu face tot cap-coadă, a uitat să-mi facă sucul de grefe, nu mi-a adus pâine prăjită și nici untul, degeaba a făcut fonfleurile astea dacă nu mi-a făcut tot…glumesc, dar cam ăsta e adevărul .”, a spus Tavi Clonda.

Văzând observația soțului, Gabriela Cristea nu a avut nimic împotrivă de a recunoaște că el spune adevărul prin ironia făcută. ”Da…adevărul este că se spune adevărul în glumă ”, a fost dialogul din online, al celor doi soți celebri.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda din 2015, după ce a divorțat de Marcel Toader, alături de care a avut un mariaj nefericit. Gabriela Cristea a dezvăluit că bărbatul, care este decedat din 2019, a agresat-o fizic și a înșelat-o. În brațele lui Tavi Clonda, moderatoarea și-a găsit liniștea, mai ales că au și doi copii împreună:

”Astazi e despre el, despre barbatul care mi-a adus zambetul vietii, mi-a calibrat destinul, mi-a dat un sens…despre omul care mi-a dat aripi si cu care rad in fiecare zi…cel cu care visez pana la stele si cu care imi las mintea libera…e despre cel mai bun om intalnit in viata asta…este despre cel care mereu imi arunca colacul de salvare si nu ma lasa sa cad de cate ori ma impiedic (uneori chiar la propriu ). La multi ani, sotul meu iubit! La multi ani, tati!”, este o urare pe care Gabriela Cristea i-a făcut-o soțului, de ziua de naștere.

ADVERTISEMENT