Life

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la doctor cu cele două fetițe: ”Mă întreb dacă și după analize va fi la fel…”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la spital cu cei doi copii. Declarația făcută de prezentatoarea de la Antena Stars despre ele.
20.07.2023 | 15:23
Tavi Clonda si Gabriela Cristea la doctor cu cele doua fetite Ma intreb daca si dupa analize va fi la fel
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la spital cu cei doi copii. Declarația făcută de prezentatoarea de la Antena Stars despre ele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plecat în urmă cu puțin timp la doctor cu cele două fetițe. Moderatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi se întreabă dacă și după analize micuțele se vor comporta la fel ca înainte de investigații.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la spital cu cei doi copii. Declarația făcută de prezentatoarea de la Antena Stars despre ele

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ajuns la spital cu cei doi copii, Victoria și Iris. Declarația făcută de prezentatoarea de la Antena Stars despre ele are legătură cu atitudinea pe care o vor avea fetele după analize.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil micuțele sunt supuse unor investigații de rutină. Într-o filmare de pe social media cele două sunt vesele, desenează și scriu, însă comportamentul lor se poate schimba radical dacă medicii sunt nevoiți să le ia sânge.

„Și am ajuns la analize! Facem analize la copii! Ei acum colorează, desenează, scriu”, a spus artistul pe Instagram. Clipul le arată pe Victoria și Iris într-o clinică privată din Capitală, extrem de cuminți.

ADVERTISEMENT

„Mă întreb dacă și după analize va fi la fel…”, a completat Gabriela Cristea. „Nebunie!”, a încheiat soțul prezentatoarei, Tavi Clonda, care este un tată foarte implicat în creșterea și educarea fetelor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la doctor cu fetele
Tavi Clonda și Gabriela Cristea, la doctor cu fetele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, părinți moderni

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt niște părinți moderni care merg frecvent la evenimente cu fetele lor. Din păcate, cei doi parteneri nu pot apela foarte des la bunici pentru că aceștia nu locuiesc aproape de casa lor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit la un moment dat că cel mai adesea micuțele rămân la prieteni atunci când el sau prezentatoarea au proiecte. Acesta este unul dintre motivele pentru care exclud să mai aducă pe lume încă un copil.

„Din când în când, când avem nevoie. (n.r. stau prietenii lor cu fetele). Sunt ca un fel de bunici pentru Victoria și Iris. Nu pot să vină mereu, nu sunt chiar la prima tinerețe, vin mai greu, trebuie să îi anunț.

ADVERTISEMENT

Sunt în formă, dar au tabieturile lor, programul lor. Dar, repet, se poate ajunge departe cu o programare și comunicare”, a declarat Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, despre fetele lor, pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT