Life

Tavi Colen, operat de urgență. Cântărețul a povestit prin ce a trecut în vacanță

Tavi Colen, intervenție după un sejur în străinătate. Artistul a dezvăluit ce i s-a întâmplat, dar și care este starea sa de sănătate.
13.12.2022 | 11:26
Tavi Colen operat de urgenta Cantaretul a povestit prin ce a trecut in vacanta
Tavi Colen, intervenție după un sejur în străinătate. Artistul a dezvăluit ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul component al trupei Talisman a fost operat de urgență. Cântărețul în vârstă de 55 de ani a povestit prin ce a trecut în vacanță, dar și cum a ajuns pe mâna cadrelor medicale care au făcut o adevărată „magie”.

Tavi Colen, intervenție după un sejur în străinătate. Artistul a dezvăluit ce i s-a întâmplat

Tavi Colen și-a rupt piciorul după ce a căzut de pe scara unui yacht. Cântărețul a fost scos din apă de o persoană apropiată, care din păcate, a suferit la rândul său o întindere. Vedeta a început să meargă normal la câteva zile de la intervenție.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist își amintește experiența neplăcută prin care a trecut, precizând că în următorii 3 ani și-a propus să nu mai urce pe niciun vas de croazieră. A avut ruptură de ligament și ceva la menisc, acum fiind bine.

„Mi-am rupt și eu piciorul. Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat. După trei ore zice: «ia ridică-te și du-te acasă că ții patul ocupat». Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni.

ADVERTISEMENT

Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament. Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. M-am întors așa, 180 de grade în jurul piciorului.

Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligemant, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a spus Tavi Colen în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Tavi Colen, relație amoroasă cu Emma de la ZU

Tavi Colen trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Emma Ștefan de la Radio Zu. Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani, în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani dintre ei. Frumoasa blondină are 34 de ani.

Artista lucrează ca asistent producător, împreună cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan. În plus, a fost una dintre concurentele emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, unde a făcut echipă cu cântăreața Sore.

ADVERTISEMENT

De asemenea, iubita fostului component al formației Talisman realizează un podcast pe Youtube, unde are invitați de renume și de la care află informații prețioase din mai multe domenii de activitate.

ADVERTISEMENT