Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Tavi Popescu, la „raze X”: „E familist și credincios”. Sfat de suflet pentru Gigi Becali

Tavi Popescu a intrat la „raze X” la FANATIK SUPERLIGA, iar omul care l-a descoperit pe starul de la FCSB are un sfat de suflet pentru Gigi Becali.
13.03.2024 | 10:10
Tavi Popescu la raze X E familist si credincios Sfat de suflet pentru Gigi Becali
Tavi Popescu, la „raze X”: „E familist și credincios” Sfat de suflet pentru Gigi Becali, patronul FCSB. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Badea l-a descoperit pe Tavi Popescu, atunci când era președinte la Regal Sport și l-a analizat în detaliu pe starul de la FCSB. Fostul oficial de la clubul unde a jucat și Radu Drăgușin are un mesaj clar pentru Gigi Becali.

Tavi Popescu, la „raze X”. Mihai Badea, sfat pentru Gigi Becali în privința starului de la FCSB

Mihai Badea îl cunoaște pe Octavian Popescu de la o vârstă fragedă și păstrează legătura până în ziua de astăzi. Starul de la FCSB a crescut la Regal Sport cu Radu Drăgușin și a devenit campion național U15 în Capitală.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Regal Sport l-a analizat în detaliu pe Octavian Popescu și mărturisește că nu are alte activități extrasportive. Mijlocașul a avut o prestație catastrofală în derby-ul cu Rapid, iar Gigi Becalu l-a desființat.

„Nu am avut niciun fel de problemă cu el și stau cu el de vorbă și acum. Nu este tipul care merge în cluburi, nu este genul acesta de fotbalist. Nu că este ceva rău, dacă mergi în cluburi și joci pe teren nu ar fi nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Este un tip la locul lui, din câte știu este foarte apropiat de prietena lui, își petrece timpul împreună cu ea, este un familist. Provine dintr-o familie cu oameni cu frica lui Dumnezeu, sunt cinci frați și părinții sunt foarte ok.

Familia este foarte ok, deci nu. Familia este credincioasă, faptul că Tavi provine dintr-o astfel de familie mă face să cred că gândește același lucru. Trebuie să îi dea încredere, prefer să nu vorbesc de ce trebuie să facă domnul Becali, dar cei din staff-ul FCSB-ului să îi dea încredere”, a spus Mihai Badea.

ADVERTISEMENT

Sfat pentru Gigi Becali: „Copilul are nevoie de încredere, te răsplătește”

Mihai Badea are un mesaj de suflet pentru Gigi Becali și spune că tânărul fotbalist are nevoie de mai multă încredere. Mitică Dragomir i-a arătat cu degetul pe cei de la FCSB și susține că l-au distrus pe Octavian Popescu.

„Copilul are nevoie de încredere, în momentul în care îi dai încredere ți-o răsplătește. Lumea spune că Tavi în ultima perioadă nu pus pe el mai nimic, dar el când a apărut în fotbalul românesc eram mai slăbuț decât acum.

ADVERTISEMENT

A făcut niște meciuri extraordinare, a făcut un campionat extraordinar. Asta este conformația lui, nu ai ce să îi faci. Sunt convins că trebuie să mai pună pe el, dar cred că este o discuție falsă. Nu prea se accidentează, cred că este foarte important pentru un fotbalist.

La juniori nu îmi aduc aminte să lipsească de la un meci. În afară de accidentarea de la echipa națională de seniori nu îmi amintesc să lipsească. Este un tip care are vână, dar nu îl ajută conformația. Sunt convins că îl afectează, dar cred că domnul Becali așa încearcă să motiveze jucătorii.

Cred că la Tavi nu merge asta, la Tavi mai ai nevoie și de o vorbă bună. Am mare încredere în el și sunt convins că îl va urma pe Radu Drăgușin”, a adăugat Mihai Badea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO.

Omul care L-A DESCOPERIT pe Octavian Popescu, VERDICT despre CRIZA perlei FCSB

ADVERTISEMENT