Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Oracolul” Dragomir acuză FCSB că l-a distrus pe Octavian Popescu: “Ei l-au alterat! Eu l-aș putea salva”

Mitică Dragomir susține că FCSB l-a distrus pe Octavian Popescu, însă „Oracolul din Bălcești” este convins că l-ar putea salva pe starul „roș-albaștrilor”.
10.03.2024 | 13:30
Oracolul Dragomir acuza FCSB ca la distrus pe Octavian Popescu Ei lau alterat Eu las putea salva
“Oracolul” Dragomir acuză FCSB că l-a distrus pe Octavian Popescu: “Ei l-au alterat! Eu l-aș putea salva”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a intrat într-un con de umbră, iar Mitică Dragomir îi arată cu degetul pe oficialii de la FCSB. „Oracolul din Bălcești” este convins că îl poate salva pe mijlocașul „roș-albaștrilor”, deși este aproape de nerecunoscut față de sezoanele trecute.

„Oracolul” Dragomir acuză FCSB: „L-au alterat pe Octavian Popescu. L-aș putea salva”

Alexandru Pantea ratează restul sezonului din SuperLiga după accidentarea anunțată în exclusivitate de FANATIK. Absența fundașului dreapta este o lovitură pentru „roș-albaștrii”, ținând cont și că era eligibil pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

Astfel, Octavian Popescu a rămas soluția principală pentru „roș-albaștrii”, însă Gigi Becali nu este mulțumit de randamentul lui. Mijlocașul a fost înlocuit în minutul 62 cu Andrei Pandele în derby-ul cu Rapid București.

Octavian Popescu este într-o situația delicată a carierei, iar Mitică Dragomir acuză FCSB că l-a distrus pe mijlocaș. Totuși, fostul șef de la LPF susține că îl poate salva la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Bagă-l pe Octavian Popescu vârf, îl bagi ca să îl cureți în stanga, în dreapta. L-au alterat ei, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu îl fac cel mai bun din țară. Dacă cineva nu îi reglează sistemul nervos al lui Coman se pierde, nu putea să judece din cauza nervilor”, a spus Popescu.

Gigi Becali, despre Octavian Popescu după Rapid – FCSB 4-0: „Găsim un puști de 16 ani, s-a plimbat pe teren”

Gigi Becali a anunțat că Ștefan Târnovanu este prima victimă din primul „11” de la FCSB după derby-ul cu Rapid București. Patronul „roș-albaștrilor” nu este mulțumit nici de Octavian Popescu și se gândește la o altă soluție pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

“Rușinoasă, nu dezamăgitoare. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Ei și-au dat viața pe teren, noi nu. Dacă Olaru, Coman, Tavi Popescu, zero. Nu mai spun și Ștefan Târnovanu.

Este o umilință. E batjocoră, nu umilință. Ce poți să simți dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11. Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greșeala lui Târnovanu care a luat gol. Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun de unul ceva. Coman nu a tras echipa. Îl am pe Radaslavescu, dar să vedem. Trebuie să găsim un puști de 16 ani. Octavian Popescu s-a plimbat pe teren, a pierdut toate mingile”, a spus Gigi Becali.

Mitica Dragomir DA DE PAMANT cu Tarnovanu, Florinel Coman si Octavian Popescu | Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT