Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Teamă la Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: „Vine într-un moment foarte prost”. Contre pe delegarea lui Colțescu

Lui Robert Niță îi este teamă înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Analistul a discutat despre delegarea lui Sebastian Colțescu.
04.11.2023 | 09:16
Teama la Rapid inaintea derbyului cu FCSB Vine intrun moment foarte prost Contre pe delegarea lui Coltescu
Lui Robert Niță îi este teamă înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Analistul a discutat despre delegarea lui Sebastian Colțescu.
ADVERTISEMENT

“Roș-albaștrii” se vor duela cu giuleștenii pe Arena Națională duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Robert Niță afirmă că îi este teamă înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Motivul fiind jucătorii importanți care lipsesc din lotul lui Cristiano Bergodi, dar și delegarea lui Sebastian Colțescu.

Teamă la Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță susține că îi este teamă înaintea derby-ului dintre FCSB și Rapid. Analistul este de părere că giuleștenii se află într-un moment nepotrivit. Motivul fiind lipsa lui Rrahmani și Petrila din lotul lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

“Anul trecut, Steaua (n.r. FCSB) venea cu echipa bună. Rapidul acum vine fără Rrahmani. (n.r. Îți este frică de meciul acesta?) Da. E un meci care poate schimba starea de spirit, poate supăra suporterii.

E un meci care te prinde într-un meci foarte prost, din punct de vedere al lotului, al titularilor, moral, din toate punctele de vedere. Să nu îmi spună mie cineva, indiferent cu ce echipă a jucat Rapidul cu CSA, că moralul este foarte bun.

ADVERTISEMENT

Meciul acesta vine într-un moment prost, pentru că nu îi ai pe Rrahmani și Petrila. Doi jucători exponențiali pentru Rapid, care pun presiune și care au o capacitate de efort foarte bună. Petrila făcea foarte bine și faza defensivă, e o pierdere”, a declarat Robert Niță.

Colțescu, motiv de frică la Rapid

La meciul dintre FCSB și Rapid, Sebastian Colțescu ar putea fi centralul partidei. După declarațiile lui Gigi Becali, Robert Niță este de părere că Rapid ar putea fi în dezavantaj dacă arbitrul va fi numit la mijlocul terenului. Frica analistului vine în urma fazei controversate de la penalty-ul acordat în favoarea “roș-albaștrilor” din meciul cu Farul, scor 0-1, pentru formația lui Charalambous.

ADVERTISEMENT

“Îmi este frică și de FCSB și de arbitrii. Este unul dintre cei mai constanți arbitrii din ultimele două campionate”, a mai spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA. Bănel Nicoliță susține că Sebastian Colțescu este un arbitru bun. Însă, este conștient de avantajul FCSB-ului în duelurile în care acesta este la centrul terenului: “Colțescu este un arbitru foarte bun. Dacă a greșit și omul o dată, ce facem? Într-adevăr, când îl avem la centru, noi (n.r. FCSB) câștigăm”.

În schimb, Alin Buzărin este de părere că arbitrul a greșit la contactul lui Șut și acordarea loviturii de la 11 metri, din meciul cu Farul. Jurnalistul crede că Sebastian Colțescu nu va mai repeta acea greșeală și că ar putea fi mult mai strict în luarea deciziilor.

ADVERTISEMENT

“Colțescu știe ce a făcut la Farul. O are încărcată. Dacă a comis-o și a comis-o Colțescu acum 2 luni, în septembrie, nu o mai comite sau face tot posibilul să nu mai facă asta. Acela nu se pune la VAR, așa a gândit-o el”, a spus Alin Buzărin.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Despre delegarea lui Colțescu la meciul FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: