Life

Țeapa luată de Cristina Șișcanu după ce a făcut o comandă pe internet: ”Voi vă dați seama ce minciună”

Țeapa primită de Cristina Șișcanu după ce a făcut o comandă online. Prezentatoarea vrea să-i dea în judecată pe cei care i-au livrat produsele.
22.03.2024 | 15:59
Teapa luata de Cristina Siscanu dupa ce a facut o comanda pe internet Voi va dati seama ce minciuna
Ce țeapă a primit Cristina Șișcanu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu s-a ales cu o țeapă după ce a făcut  o comandă online. Prezentatoarea de la Metropola TV este revoltată, fiindcă avea așteptări în legătură cu coletul pe care l-a primit. A făcut totul public pe rețelele de socializare.

Ce țeapă a primit Cristina Șișcanu după o comandă online

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active vedete, din țară, pe rețelele de socializare. Împarte cu fanii săi momentele frumoase din familie, de la muncă, dar și cele mai puțin plăcute, așa cum s-a întâmplat de curând.

ADVERTISEMENT

Cunoscută și ca soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a dezvăluit urmăritorilor săi, acum câteva zile, ce i s-a întâmplat în legătură cu o comandă pe care a plasat-o online, de pe un renumit site. Se aștepta să aibă parte de o surpriză, însă și-a dat seama că a fost țepuită.

Cristina Șișcanu recunoaște că s-a lăsat influențată de imaginile pe care le-a văzut pe site și acum regretă. Asta din cauză că i s-au livrat produse chicioase, mai exact, chinezării. De altfel, avea dubii încă de la început asupra calității produselor.

ADVERTISEMENT

”Mi-e frică să deschid. Cred că m-am lăsat influențată de niște chestii pe internet. Ar fi trebuit să fie două colete. Sunt niște colete surpriză. Eu am emoții. Dacă am pierdut banii, asta este, nu am ce să fac.

Cică îți vine un colet surpriză care costă 168 de lei și primeai ceva cu o valoare mult mai mare. Mi s-a părut ceva foarte ingenios. Cică sunt niște gadgeturi care provin de pe Amazon, care nu mai pot fi vândute așa și se vând sub formă de colet surpriză. Așa era reclama aia! Când să fac plata, îmi zice să fac upgrade și am zis da, iar brusc mi-a zis 408 lei. În filmul de promovare, arăta cum o doamnă a primit un computer.

ADVERTISEMENT

Habar nu am ce se află în coletul acesta pe care soțul a dat 408 lei – o grămadă de bani. Dacă e ceva nasol în el? Mamă, nu cred așa ceva! Voi vă dați seama ce minciună? Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei. Îi dau în judecată pe ăștia. Vă dați seama ce țeapă mi-am luat?”, a spus Cristina Șișcanu într-un filmuleț pe facebook, în timp ce deschidea coletul.

Cristina Șișcanu vrea să dea în judecată firma livratoare

Nu se știe cât de serios a vorbit, dar a precizat și că va da firma în judecată. Cristina Șișcanu a mai precizat că se aștepta ca să găsească în colet obiecte cu o valoare mai mare decât achitase, tocmai pentru că așa se specifica în anunț.

ADVERTISEMENT

”Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă. Păi, nu îi dau eu în judecată? (…) Ei garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Ce mizerie!”, a mai declarat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT