Life

Țeapa luată de o româncă în Albania. Și-a rezervat o vacanță încă de anul trecut, dar a avut parte de o surpriză neașteptată: ”Așa nerușinare”

O româncă a fost victima unei țepe de zile mari în Albania. Deși și-a rezervat o vacanță încă de anul trecut, prețul de anul acesta nu mai era același.
01.08.2023 | 07:57
Teapa luata de o romanca in Albania Sia rezervat o vacanta inca de anul trecut dar a avut parte de o surpriza neasteptata Asa nerusinare
Țeapa luată de o româncă în Albania. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Albania a devenit destinația preferată a multor români. Aici, prețurile sunt extrem de accesibile. De asemenea, peisajele sunt și ele pe măsură. Pe de altă parte, nu sunt excluse nici experiențele neplăcute.

Țeapa luată de o româncă în Albania

O română a luat o țeapă de zile mari. Deși a rezervat o vacanță în Albania încă de anul trecut, iată că atunci când se apropia data, a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, cu 10 zile înainte de data rezervării, prețul a crescut brusc.

ADVERTISEMENT

Deși familia avea de plătit 700 de euro pentru un sejur de 10 zile în Albania, prețul ar fi fost acum de peste 2.300 de euro. Românca povestește că surprizele neplăcute nu s-au oprit doar aici.

Cei de la resortul cu pricina au spus că site-ul lor ar fi fost spart atunci când s-au făcut rezervările. Chiar și așa, nimeni nu a fost contactat, deși a trecut aproape un an de zile de când rezervările au fost făcute.

ADVERTISEMENT

„NU RECOMAND Marina Bay Resort & Casino. Ne-au anunțat cu 10 zile înainte de data rezervării ca prețul lor va fi de 210 e pe noapte deși aveam rezervare facuta din septembrie 2022, astfel încât în loc de 700e per sejur trebuia sa plătim 2310e.

Rezervările aveau confirmări și la data rezervării și ulterior în luna martie (confirmări cu preț și toate detaliile) când am cerut reconfirmare. Deși avem pdf-uri ce confirma rezervările a 4 camere atât pe booking cât și pe whatup-ul celor de la Marina Bay (nr care apare și pe site-ul lor) ei susțin cu mare nerușinare ca le-a fost spart site-ul când s-au făcut rezervările”, a povestit femeia pe grupul de Facebook Forum Albania.

ADVERTISEMENT

Femeia nu este singura în această situație

Românca susține că nu a mai văzut o astfel de ”nesimțire și nerușinare”. Iar asta în condițiile în care este vorba despre un hotel de 5 stele. Totodată, ea a mai povestit că nu ar fi singura care și-a luat o astfel de țeapă în Albania.

Alte două persoane ar fi întâmpinat aceeași problemă. Pe de altă parte, acestea au reușit să negocieze și alte avantaje. Mai exact, respectivele persoane au făcut rost de un mic dejun la prețul de 210 euro pe noapte.

ADVERTISEMENT

La finalul postării ale, femeia spune că este complet dezamăgită de cele întâmplate. Deși iubește Albania și de ani buni alege să meargă aici, după o astfel de situație a rămas cu un gust amar.

„Așa nesimțire și nerușinare la un hotel de 5 stele chiar nu ma așteptăm. Menționez ca nu suntem singurii în situația asta, încă 2 persoane au postat aceiași problema pe alt grup. Au zis ca nu au ce sa facă deși au avut toate dovezile necesare.

Au obținut un mic dejun gratuit la prețul de 210e/noapte, asta e tot ce a putut si asta după amenințări ca inițial nu a făcut absolut nimic. Deși eram pro Albania, în 5 ani singura problema a venit de unde nu te aștepți.. tocmai un hotel de 5 stele. Deci un mare NU”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată