Life

Țeapa uriașă luată de o femeie care credea că a descoperit marea dragoste. Cum a lăsat-o un bărbat fără zeci de mii de euro

Cum a fost șantajată o doamnă de persoana de care s-a îndrăgostit pe o aplicație de întâlniri. A lăsat-o fără câteva mii de euro.
18.09.2023 | 10:09
Teapa uriasa luata de o femeie care credea ca a descoperit marea dragoste Cum a lasato un barbat fara zeci de mii de euro
Cum a fost șantajată o doamnă de persoana de care s-a îndrăgostit pe o aplicație de întâlniri. A lăsat-o fără câteva mii de euro. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Țeapa uriașă luată de o femeie care credea că a descoperit marea dragoste. Cum a lăsat-o un bărbat fără zeci de mii de euro. Ce meserie a inventat acesta și cum a reușit să ia o sumă importantă de pe urma relației amoroase.

Cum a fost șantajată o doamnă de persoana de care s-a îndrăgostit pe o aplicație de întâlniri. A lăsat-o fără câteva mii de euro

O doamnă pe nume Sabina R a apelat la poliție după ce a fost șantajată de persoana de care s-a îndrăgostit pe aplicația de întâlniri Tinder. A crezut că și-a găsit sufletul pereche alături de Iomer Inmar (40), dar avea să regrete amarnic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a lăsat-o fără câteva mii de euro după ce i-a sugerat să-și investească economiile într-o afacere cu mașini. Acesta i-a spus că este ofițer în armată, în cadrul unui serviciu secret ce ține de Ministerul Justiției.

Mai mult, i-a spus că este divorțat și că are o situație financiară foarte bună. Femeia de 35 de ani a crezut că va achiziționa cu ajutorul lui autoturisme din unitatea militară din Mogoșoaia pentru a le vinde mai târziu și pentru a face un profit mare. Pentru asta i-a dat un avans.

ADVERTISEMENT

„Profitând de relația de afinitate a acesteia, dar și de încrederea oferită prin prisma funcției pe care susținea că o deține în cadrul Serviciului Român de Informații, a indus-o în eroare pe persoana vătămată.

Sub pretextul că vor înființa o afacere în urma căreia să obțină profit amândoi, a determinat-o să-i remită, cu titlul de investiție, suma de 4.000 de euro la data de 22.10.2018, suma de 36.650 lei la data 25.10.2018, suma de 600 euro și 4.950 de lei la data de 27.10.2018, suma de 35.480 la data de 02.11.2018, suma de 3.000 de lei în data de 09.11.2022, suma de 2.500 lei în data de 05.01.2019, sume de bani ce nu au fost investite, în realitate.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a creat un prejudiciu estimat la suma de 11.000 euro și 52.667 lei”, se arată în referatul procurorilor, conform cancan.ro. Iomer Inmar i-a spus victimei că va pune mașinile pe numele ei, dar a mințit și cu această ocazie.

Iomer Inmar, dat în judecată de femeia șantajată

Femeia nu a văzut niciuna dintre presupusele mașini, bărbatul cerându-i din ce în ce mai mulți bani. Sabina R a făcut un credit la bancă și chiar s-a împrumutat de la prieteni, deși la un moment dat și-a dat seama că este vorba de o țeapă.

ADVERTISEMENT

Într-un final Iomer Inmar a fost dat în judecată de femeia șantajată. Oamenii legii au deschis un dosar pe numele său pentru înșelăciune după ce a luat peste 22.000 de euro de la cea pe care a cunoscut-o pe Tinder la începutul lunii octombrie 2018.

Bărbatul a încercat să scape basma curată, sugerându-le judecătorilor că femeia are probleme psihice și emoționale. Și-a schimbat povestea la audieri, acolo unde a spus că e șofer și se ocupă cu închirierea de mașini. Este în proces de divorț, are un copil de zece ani și stă cu chirie, casa lui fiind în construcție.

În realitate, inculpatul este căsătorit și lucrează ca alpinist utilitar. Procurorii au mai notat în recizitoriu că este cetățean român. Din fericire, declarațiile sale sunt contrazise de dovezile adunate de probe și mărturii.

ADVERTISEMENT