Life

Țeapa pe care niște turiști au dat-o în mai multe locuri din Grecia. Proprietarii s-au săturat

Țeapa pe care niște turiști au dat-o în mai multe locuri din Grecia. Aceștia au fost aspru criticați de celelalte persoane.
09.09.2023 | 14:39
Teapa pe care niste turisti au dato in mai multe locuri din Grecia Proprietarii sau saturat
Țeapa pe care niște turiști au dat-o în Grecia. Foto captură Youtube
ADVERTISEMENT

Țeapa pe care niște turiști au dat-o în mai multe locuri din Grecia. Proprietarii s-au săturat de această atitudine și au decis să-i facă faimoși.

Țeapa pe care niște turiști au dat-o în Grecia, în mai multe locuri

Cei doi turiști au atras furia patronilor, dar și a altora oameni care vin în Grecia în vacanță. Aceștia ar fi din Marea Britanie și au plecat de la trei restaurante din zona Koutouloufari fără să plătească.

ADVERTISEMENT

Proprietarii de restaurante au vorbit între ei și au decis să-i facă faimoși pe rețelele de socializare, plângându-se de fapta lor.

Mark Flynn, care trăiește în Creta de 16 ani, a povestit ce s-a întâmplat. Cei doi au mers în restaurante pentru a mânca, dar după ce savurau tot făceau scandal, să nu plătească. Ei spuneau că mâncarea și băutura nu au fost bune.

ADVERTISEMENT

„Se pare că au intrat în restaurante pentru a mânca. Aici, obiceiul este ca localurile să ofere după masă un desert gratuit și un pahar de raki local.

Apoi, aparent, au început să se plângă în fiecare loc despre serviciul și mâncarea pe care le-au primit, chiar dacă au mâncat și băut totul”, a povestit acesta.

ADVERTISEMENT

Restaurantele preferă să-i lase să plece pe scandalagii

Cei doi turiști au fost lăsați să plece fără să plătească, pentru că restaurantele nu vor scandal. Ele preferă să aibă grijă de clienți și să uite aceste episoade cu turiști nemulțumiți.

Doar că pentru cei doi acest procedeu era menit să-i înșele și să plece fără să dea vreun ban, deși au mâncat pe săturate.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește restaurantele, adesea este mai ușor pentru ele să-i lase pe oamenii ca aceia să plece și să uite de asta, pentru că cei mai mulți clienți sunt foarte onești.

Dar în acest caz, se pare că acest cuplu a mers prea departe și a încercat aceeași manevră în cel puțin trei locuri.”, a povestit locuitorul din Creta.

Gestul celor doi turiști care au dat țeapa în Grecia a fost aspru criticat de conaționalii lor. Oamenii spuneau că cei doi par a fi din Regatul Unit.

ADVERTISEMENT