Ce dezamăgire! Tecău, cu traista goală la Turneul Campionilor

Horia Tecau, Jean Julien Rojer, Turneul Campionilor, ATP

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au suferit cea de-a treia înfângere din tot atâtea meciuri, în grupa Eltingh/Haarhuis, la Turneul Campionilor de la Londra.

UPDATE, 16 noiembrie, 21.30 / Perechea româno-olandeză, care era deja eliminată, a fost învinsă de cuplul Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă), scor 6-3, 7-6 (5). Harrison şi Venus au terminat pe primul loc în grupă, iar în semifinale s-a mai calificat perechea Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia).


UPDATE, 22.05 / Perechea Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă) şi-a asigurat calificarea în semifinale la Turneul Campionilor, după ce a învins în meciul de seară cuplul francez Pierre Hughes Herbert/Nicolas Mahut, scor 6-7 (4), 6-4, 10-5. În urma acestui rezultat, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi din competiţie. Perechea româno-olandeză a câştigat Turneul Campionilor în 2015.


Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au parte de un început la fel de slab ca în 2014 la Turneul Campionilor, an în care nu au depăşit faza grupelor. După înfrângerea suferită duminică împotriva perechii Herbert/Mahut, Horia şi Jules au cedat în minimum de seturi contra favoriţilor 2, Henri Kontinen şi John Peers. Spre deosebire de meciul inaugural, Tecău şi Rojer au fost dominaţi de la un capăt la celălalt al meciului, nefăcând decât să limiteze proporţiile scorului.

Primul break al setului 1 a venit în game-ul 5, Kontinen şi Peers păstrând avantajul până în momentul în care au servit pentru set, la 5-4. Atunci, graţie unor retururi de excepţie reuşite de Horia, perechea româno-olandeză a reuşit rebreak-ul, ducând apoi setul în tie-break. Acolo însă lucrurile au curs din nou în favoarea lui Kontinen şi Peers, 2 mini-break-uri fiind suficiente pentru a inchide tie-break-ul la 3. Din nou, aceştia au făcut primul break în set, scenariul repetându-se. La 5-3, servind pentru meci, având 4 şanse de a inchide partida, favoriţii 2 au cedat. Au urmat alte 3 şanse de meci la 5-4, pe serviciul perechii Tecău/Rojer, toate ratate, Horia şi Jules reuşind să ducă setul în tie-break după ce au mai salvat o minge de meci, la 6-5 pentru adeversari. Acolo, au urmat alte 3 şanse de meci irosite, ducând totalul la 11 (!!!), înainte ca perechea finlandezo-australiană să închidă tie-break-ul actului secund la 8.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Tie-break-ul, marea problemă a lui 2017 pentru Tecău şi Rojer

Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775