Fotbal intern

Teddy Mezague a semnat cu Dinamo! Fundaşul a fost prezentat oficial

12.09.2018 | 13:47
Teddy Mezague a semnat cu Dinamo! Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a fost prezentt
ADVERTISEMENT

Teddy Mezague a semnat cu Dinamo. Fundaşul francez este noul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare şi a fost prezentat oficial, în tricoul noului club.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat că s-a înţeles cu jucătorul care a evoluat ultima dată în Belgia, la Mouscron. Teddy Mezague va purta în “haită” tricoul cu numărul 90 şi a semnat cu echipa antrenată de Bratu din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Teddy Mezague a semnat cu FC Dinamo Bucureşti

“Fundașul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat astăzi un contract cu FC Dinamo București, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.  Născut la Marseille, pe 27 mai 1990, Teddy Mezague și-a început cariera în prima ligă a campionatului francez la Montpellier și a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient și Mouscron.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

29 de meciuri în campionat și două în Cupa Belgiei a evoluat Teddy Mezague, sezonul trecut, pentru Mouscron. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem și Lierse. 88 de partide și patru goluri în prima ligă a campionatului belgian a adunat Teddy Mezague pentru Mouscron, în trei sezoane competiționale.

ADVERTISEMENT

14 jocuri are Teddy Mezague pentru Montpellier în Ligue 1. Cu Montpellier a pierdut finala Cupei Ligii în 2011 și Supercupa Franței, un an mai târziu. A jucat, de asemenea, pentru echipa secundă a lui Montpellier, 27 de meciuri / 3 goluri. Teddy Mezague a mai evoluat în Franța la Martigues și în Anglia la Leyton Orient. 90 este numărul oficial cu care Teddy Mezague va juca la Dinamo”, au scris pe site cei de la FC Dinamo Bucureşti.

Teddy Mezague a semnat cu Dinamo
Teddy Mezague a semnat cu Dinamo iar mutarea a fost anunţată oficial pe site-ul clubului

Teddy Mezague s-a transferat la Dinamo iar înainte de a se perfecta venirea francezului, clubul l-a mai achiziţionat pe Daniel Subotic. Atacantul care a mai activat în Liga 1 Betano la Universitatea Craiova şi ASA Târgu Mureş a semnat cu echipa din “Groapă” un contract valabil pe următoarele două sezoane urmând să aibă un salariu în valoare de 10.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu a cerut insistent transferuri după partida pierdută în faţa celor de la Universitatea Craiova: „Mă deranjează faptul că jucătorii mei nu sunt responsabili în legătură cu lucrurile din defensivă. Nu mă refer doar la fundaşii centrali. Vorbim, analizăm şi nu facem acele lucruri. Trebuie să ne trezim! Dinamo joacă, Dinamo place, dar nu e suficient.

Sper ca jucătorii să se trezească şi să îşi dea seama că trebuie să dăm mult mai mult pe teren pentru că nu este suficient. Este bună această pauză, dar mă deranjează că nu învăţăm din greşeli. La antrenamente dăm impresia că o facem, dar la meciuri clacăm şi asta mă doare cel mai tare”, se plângea antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În această vară, Dinamo i-a mai adus pe  Victor Stina, Deian Sorescu, Mircea Axente, Sergiu Popovici, Danijel Subotic, Armando Cooper, Kino Delorge şi Tomislav Gomelt.

ADVERTISEMENT