Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica. Exclusiv

Vlad Chiricheș este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în play-off. Totul a început de la partida cu Farul, iar Meme Stoica a avut un rol covârșitor
19.04.2024 | 22:52
Telefonul lui Gigi Becali ia stabilit viitorul lui Vlad Chiriches Ce implicare a avut Mihai Stoica Exclusiv
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica. FOTO: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș speră să prindă lotul de Euro 2024 pe ultima sută de metri. Stoperul în vârstă de 34 de ani face un play-off excelent la FCSB. Cu el integralist, echipa nu a luat gol în ultimele trei partide. Un mare merit îl are însă și Meme Stoica

Meme Stoica, decisiv în parcursul excelent al lui Chiricheș la FCSB: „Lasă-l! Trebuie să joace”

Vlad Chiricheș a revenit pe teren la meciul cu Farul, din etapa a doua a play-off-ului. Din acel moment, căpitanul naționalei României a avut prestații din ce în ce mai solide, iar FCSB a păstrat poarta intactă, atât la Ovidiu, cât și în derby-urile cu U Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Tot mai multă lume crede că Vlad Chiricheș ar trebui să facă parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania. Subiectul a fost dezbătut și la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Cristi Coste: „Ceea ce e clar că va fi Chiricheș titular, pe care l-am văzut și la Cluj, după meci, și-a făcut turele respective. Pentru a recupera. Nu face tot efortul în meci din ce am înțeles”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: „Nu știu de ce. Dar am văzut că i se ia sânge. I se testează acidul lactic. E ceva super științific”.

Cristi Coste: „Eu cred că sunt șanse să prindă lotul de Euro dacă până la final va juca în ritmul acesta”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: „Eu nu văd niciun argument împotriva convocării lui. Pe joc, pe contracandidați”.

Cristi Coste: „Chiricheș joacă în acest final de campionat mai multe meciuri decât Drăgușin la Tottenham”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: „Drăgușin e cel mai valoros jucător al nostru. Dar dacă îi luăm pe ceilalți… În lot clar trebuie să fie”.

Cristi Coste: „Eu cred, e părere personală, nu am informații, că dacă îl va alege pe Chiricheș, îl va alege Edi Iordănescu în detrimentul lui Nedelcearu sau Rus”.

Robert Niță: „În compania asta, n-ai cum să nu îl alegi pe Chiricheș. Dacă are continuitate în evoluții și în joc. El vine după o accidentare care l-a ținut multe luni pe bară. Aduci un jucător campion, un lider în vestiar, un om care comunică mult, cu experiență internațională. Dacă e apt fizic, ar trebui să fie acolo”.

Gigi Becali a insistat să fie scos din echipă Chiricheș

Gigi Becali era să facă o eroare care o putea costa titlul pe FCSB. FANATIK a aflat în exclusivitate că la meciul de la Ovidiu, primul în care Chiricheș a fost titular după accidentare, patronul liderului din SuperLiga a vrut să îl scoată pe fundaș la pauză. Chiri a fost salvat însă de Mihai Stoica.

Cristi Coste: „Haideți să vă spun o chestie cu Chiricheș. Primul lui meci a fost cu Farul, la Ovidiu. La pauză, Gigi Becali a insistat să fie scos de pe teren Chiricheș. Nu l-a simțit că e în meci.

Omul care a insistat să rămână. I-a zis ‘Lasă-l, că trebuie să joace și repriza a doua!’ Era 0-0, ați văzut cum se juca. A fost Meme Stoica. Deci la pauza meciului în care a revenit, Gigi Becali nu era furios, dar a zis că nu merge, că nu are ritm, haideți să îl scoatem”.

REVENIRE DE SENZATIE la FCSB inainte de Rapid | Ce se intampla cu Vlad Chiriches

ADVERTISEMENT