Life

Telenovela iubirilor lui Cristi Boureanu, tranșată de fosta parteneră, Cristina Belciu: „Nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Cristina Belciu a rupt tăcerea în urma zvonurilor apărute despre motivele care ar fi stat în spatele despărțirii de fostul politician Cristian Boureanu. A avut Laura Dincă de-a face cu separarea?
19.05.2022 | 16:47
Telenovela iubirilor lui Cristi Boureanu transata de fosta partenera Cristina Belciu Nicio femeie nu ar trebui sa accepte
Cristina Belciu a vorbit despre ce nu ar accepta într-o relație, în contextul zvonurilor despre împăcarea dintre Laura Dincă și fostul ei iubit, Cristian Boureanu. Foto: Instagram/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Deși a fost de scurtă durată, relația dintre Cristi Boureanu și fotomodelul Cristina Belciu a atenția presei mondene de la noi.

Cristina Belciu, declarații-cheie despre relațiile ei

Idila ca idilă, însă despărțirea lor a fost și mai intens comentată, asta deoarece s-a speculat că Belciu i-ar fi dat papucii lui Cristi pentru că ar fi ținut legătura cu fosta lui iubită, Laura Dincă.

ADVERTISEMENT

Fostul membru al PDL (Partidul Democrat Liberal) a refuzat să intre în detalii despre viața sa personală după relația pe care a avut-o cu Laura Dincă, însă Cristina Belciu n-a procedat la fel.

Actrița din serialul „Secretele președintelui” difuzat de Prima TV a făcut câteva mărturisiri care vor ridica multe sprânceni pentru postul de televiziune cu care colaborează.

ADVERTISEMENT

Cea supranumită Monica Belucci de România a fost întrebată ce nu ar accepta niciodată într-o relație. Bruneta a spus că lipsa de respect este de bază în orice legătură sentimentală. A dat de înțeles că nu avea parte tocmai de respect din partea lui Boureanu.

Vedeta a zis că ea pune, de obicei, capăt poveștilor sale de iubire atunci când simte că se transformă în ceva toxic.

ADVERTISEMENT

„Nu aș putea trece peste lipsa de respect”

Cristina a completat zicând că lucrul cel mai important, care o face să intre într-o relație, este în primul rând inteligența bărbatului respectiv. Dacă nu e ager la minte, nici nu se uită la el! Se pare că Boureanu a avut această calitate, dar nu a ținut până la sfârșit!

„Eu mă îndrăgostesc de mintea bărbatului. Am nevoie și de un bărbat care să mă și controleze, dar să nu mă simt controlată. De aici totul se leagă. Nu aș putea trece peste lipsa de respect. E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”, a declarat Cristina Belciu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Cristina a mai zis că acum este concentrată pe cariera ei, având un contract cu o agenție de film din Italia. Pasiunea ei numărul unu acum, dincolo de modelling, este actoria.

În replică, tot pentru Prima TV, Laura Dincă a dezmințit că s-ar fi împăcat cu Boureanu. Tânăra a spus că a rămas în relații amicale cu fostul iubit.

 

 

 

ADVERTISEMENT